Netflix fix 0013 fouten en doorgaan met het streamen mobiel!

Netflix fix 0013 fouten en doorgaan met het streamen mobiel!

de Netflix 0013 Foutmelding heeft het afspelen van de favoriete serie of een spannende blockbuster geblokkeerd? leren hoe het probleem opgelost & het programma kan worden voortgezet!

Let op: De foutmelding treedt op Android-apparaten pas na het downloaden van de Netflix-app.

Netflix 0013 Fout: De oorzaak

De boodschap heeft in het algemeen, als er verouderde informatie op de smartphone of tablet die een update nodig hebben. Om de Netflix 0013 bericht op te lossen, moet u de volgende stappen uit te voeren.

Netflix 0013Hoewel het vervelend, maar de Netflix 0013 foutmelding kan snel worden opgelost.

Stap 1: stroom een ​​andere titel

Allereerst moet worden verduidelijkt of het probleem met een bepaald titel of de applicatie zelf. Die u kunt vinden door te proberen, een andere film of andere show te spelen. Mocht het hier werkt, kan de fout direct worden gemeld aan de Netflix ondersteuning. Voor deze de website van de provider te openen u en selecteert de niet-speelbare titels. In aanvulling op een link waarmee het probleem kan worden gemeld wordt gevonden selecteren. Als deze ontbreken, is Netflix al geïnformeerd over dit probleem en werkt aan een oplossing.

Stap 2: Wijzig de netwerk

Af en toe kan het gebeuren dat de netwerkverbinding in staking. In dit geval moet u het programma volledig te sluiten en verander het type verbinding, bijvoorbeeld door het wijzigen of Wi-Fi naar mobiele netwerk vice versa.

Stap 3: Verwijder gebruikersgegevens

Het probleem boodschap komt in de meeste gevallen, indien de aanvraag wordt de toegang tot verouderde gegevens. Daarom helpt het bijna altijd wanneer de verzamelde gebruikersgegevens worden gegooid uit de machine. De stappen zijn als volgt:

  1. Eerst moet je de optie-instellingen zijn toegankelijk op een smartphone of tablet.
  2. Hier kunt u kiezen – afhankelijk van het apparaat – het menu-item Application Manager, toepassingen of apps.
  3. Onder de genoemde toepassingen die u kiest Netflix.
  4. Dit opent een overzicht van alle relevante informatie en de mogelijkheid gegevens te verwijderen
  5. De operatie moet alleen worden bevestigd met OK en de app zal worden hernieuwd.

Installeer de Netflix-app Stap 4:

Als geen van de stappen die Netflix 0013 bericht kunt oplossen, moet je toevlucht nemen tot gewelddadige middelen. In dit geval is het alleen helpt om de app volledig van het mobiele apparaat te gooien en daarna opnieuw te installeren. Dit is een beetje ingewikkeld, maar gekroond in de meeste gevallen van succes.

Als al het andere faalt: Bericht ter ondersteuning

Als alle vier de opties om de storing te verhelpen niet alleen helpt een boodschap aan de steun van Netflix. De Duitstalige service is beschikbaar 9:00-22:00 door te bellen naar 0800-724-0963. In de overige uren Cliënten van het portaal is een Engels-language support. Als alternatief kan een e-mail worden verzonden via de website of een live chat kan worden gestart.

map