Verander Netflix taal: Aanpassen aan alle apparaten

Verander Netflix taal: Aanpassen aan alle apparaten

Niet iedereen wil zijn streaming-dienst te gebruiken op de vooraf ingestelde taal, hetzij omdat je jezelf eigenlijk andere wortels of verblijven vooral in het buitenland. Er zijn verschillende opties hoe om te Verander Netflix language kan. En dat gaat verder dan de Netflix-app en op de PC of smart TV en alle andere ondersteunde apparaten – en laten we u zien hoe. In het buitenland, een kleine dingen kijken, maar weer anders.

wijzig de taal te Netflix-apparaten

Hoewel een Duitse Netflix-account, volgens de richtlijnen en gebruik alleen in Duitsland als gevolg van vergrendeling kan. misschien zelfs tijdelijk te wijzigen, omdat bezoekers uit het buitenland komt langs of – die nog niet iedereen willen standaardtaal Duits hebben. Ten slotte is er nu streaming met een andere taal audiotrack en ondertiteling talen zijn heel veel inhoud in aanvulling op het Duits.

Verander Netflix languageDus de taal van een titel is tijdelijk veranderd.

Daarom is er een manier om de taal van het spel tijdelijk en het account permanent te zetten – en dat wordt gebruikt op alle apparaten.

Andere talen tijdelijk

Wie nu en dan de inhoud naar de oorspronkelijke taal – meestal het in het geval van Netflix Engels – verbruikt kan dit doen tijdens de stroom voor deze aflevering van een serie, of dit een film:

  1. de film of de serie resultaat opnieuw op te starten.
  2. klik op het pictogram tekstballon in de playback bar.
  3. klik Taal en stel audiotrack en ondertiteling. De taal wordt automatisch onmiddellijk veranderd.

Verander Netflix taalinstellingkan de taal wereldwijd en permanent te veranderen in de instellingen …

Netflix permanent besteden aan andere taal

Wie ziet er originele versies hoe dan ook, is deze omweg kan dezelfde opslaan en wijzig de taal wereldwijd via elke stroom ook. maar ook alle menu’s – – dus alle inhoud in de geselecteerde taal output. Dit is mogelijk in het profiel instellingen. Hiervoor zijn er twee manieren:

  1. gaat u naar de gewenste (eigen) profiel.
  2. Rechtsboven selecteert u de profielnaam en klik op Mijn account.
  3. Onder profiel van de selectie Taal klikken en selecteert u de gewenste taal in de lijst. Ondertussen, Netflix ondersteunt sommige talen.

Optioneel kan de taal worden gewijzigd met het profiel management.

Deze instelling werkt wereldwijd op het profiel en is met onmiddellijke ingang op alle apparaten waarop uw logs u.

Verander Netflix taal in het profiel…of rechtstreeks uit het profiel.

Verander taal in het buitenland?

Wie is voor een tijd in het buitenland, en er zal terugvallen op de Duitse Netflix inhoud, op dit moment helaas nog steeds in de kou – tenzij u een rekening in het betreffende land, enkele Duitse inhoud of de Duitse nasynchronisatie en ondertiteling aanbod. De Duitse rekening zelf kan zijn, maar buiten Duitsland niet gebruiken, geen gebruik maken van een proxy of VPN, omdat ze rechtstreeks van Netflix zijn geblokkeerd. Hoewel er mogelijk VPN’s, die de dienst niet herkent – zo, maar het in strijd met het beleid van Netflix, die niet legaal dus en kan leiden tot opschorting van het account.

Een lichtpuntje is er maar misschien: De EU wil toestaan ​​dat de streaming zwerven van 2017 Of het nu voor vakantie of voor expats, zul je dan zien. Als alles goed gaat, kunt u binnenkort ook vanuit het buitenland met de Duitse rekening van de Netflix Taal.

map