zie modern sprookje online: Once Upon a Time stream!

zie modern sprookje online: Once Upon a Time stream!

In sprookjes, de vrienden Once Upon a Time stream momenteel erg populair. We laten zien waar de fantasy-serie is online beschikbaar, en of het sprookjesachtige tv-reeks over de Netflix app, max kathedralen, Amazon Prime of andere video-on-demand-provider beschikbaar is. Te dien einde, meer nu!

Once Upon a Time Stream met personages uit sprookjes voor kinderen

De focus van "Once Upon a Time – Once upon a time …" is Emma Zwaan (Jennifer Morrison), de (Jared Gilmore) wordt bezocht op haar 28ste verjaardag door haar zoontje Henry, wie ze voor adoptie bij de geboorte. Hij groeide op met zijn toenmalige kille adoptiemoeder Regina Mills (Lana Parrilla). Ze is burgemeester van het stadje Storybrooke in Maine. Waarvan de bewoners zijn voormalige personages uit sprookjes voor kinderen, maar kan me niet herinneren het.

Once Upon a Time streamOnce Upon a Time Stream: tv-reeks over een mysterieuze stad waar de bewoners zijn sprookjesfiguren. (Foto: Super RTL / Redactie)

Emma als verloren dochter van Prince Charming en Sneeuwwitje

Henry leidt Emma naar zijn geboortestad en vroeg om hun hulp, omdat de bewoners werden vervloekt door de boze koningin. Met een oud verhaal boek probeert hij hen te overtuigen dat enige nederlaag als een verloren dochter van Prince Charming en Sneeuwwitje dit kwaad vloek en de sprookjesfiguren terug in hun echte leven kan stappen.

Once Upon a Time op de publieke zenders op Super RTL

De Amerikaanse Fantasy serie wordt geproduceerd door ABC Studios de Amerikaanse zender ABC. De Once Upon a Time Season 1 werd voor het eerst gezien in oktober 2011 op ABC. Inmiddels zijn er al zes seizoenen van de populaire fantasy-serie. De Once Upon a Time Seizoen 6 runs in de VS sinds september 2016 In Duitsland, RTL Group verzekerd van de rechten op de serie en presenteerde de Once Upon a Time Season 1 in betaal-tv-kanalen Passion vanaf september 2012. Dit werd gevolgd door Once Upon a Time Season 2 in juni 2013 tot en met Once Upon a Time Seizoen 5 oktober 2016 ook allemaal op RTL Passion. Met enige vertraging, werd het sprookje serie ook getoond op de publieke zenders op Super RTL.

Once Upon a Time streamen van Amazon Video, max kathedralen en iTunes

Wie wil eens zien Upon a Time Online, hun toevlucht nemen tot de stream op het internet. De Once Upon a Time stream is beschikbaar op Amazon Video, max kathedralen en iTunes met alle zes seizoenen. Wie Once Upon a Time onderzocht in Netflix of binnen een andere film en serie flat rate zal echter teleurgesteld. Momenteel wordt de sprookjesachtige-Stream alleen ter beschikking voor het ophalen, zowel in de originele Engels versie en in de gesynchroniseerde Duitse versie.

map