Waar zijn er alle seizoenen van Stargate Atlantis stream?

wanneer Stargate Atlantis Stroom het is allemaal over de zoektocht naar de legendarische stad Atlantis. Het is een uitloper van de tv-serie Stargate SG-1, die op zijn beurt is gebaseerd op de bioscoopfilm Stargate. De Amerikaanse serie is erg populair onder de vrienden van complexe science-fiction films. Maar waar er Stargate Atlantis online met alle vijf seizoenen? We vertellen of Stargate Atlantis zijn verkrijgbaar via Netflix via Netflix app en via Amazon Prime!

Stargate Atlantis Stream: gevaarlijke missie naar het verre Pegasus galaxy

Stargate Atlantis werd in november 2003 door MGM in opdracht van en bekroond met de première uitzending op het kanaal Sci Fi Channel. Een internationale expeditie team onder leiding van Dr. Elizabeth Weir gaat het door de Stargate op een gevaarlijke missie naar het verre Pegasus sterrenstelsel om een ​​basis te vestigen in de verzonken Oude Stad van Atlantis.

Stargate Atlantis StroomStargate Atlantis streamen met vijf seizoenen en 100 afleveringen

Vecht tegen de Wraith en de Replicators

Echter, de Atlantis team krijgt het in de Pegasus melkweg te maken met een gevaarlijke vijand, de Wraith. Ten eerste, de expeditie team onderzocht verschillende planeten Pegasus om een ​​oude krachtbron geïdentificeerd te maken. Deze zogenaamde "Zero Point Modules" die nodig zijn voor de verdediging te beschermen tegen een aanval van de Wraith op Atlantis. Een andere tegenstander van de Atlantis team de replicators optreden. Dit is op machines die in menselijke vorm, die zijn gemaakt door de Ouden in de strijd tegen de Wraith, maar nu veranderd tegen het volk.

Grote finale van Stargate Atlantis Seizoen 5 na 100 afleveringen

Met Stargate Atlantis Seizoen 5 eindigde na 100 afleveringen, de Scence Fiction serie. Veel fans betreurde het einde, in de hoop voor een voortzetting van de actie in een Stargate Seizoen 6. De grote finale van Stargate Atlantis Seizoen 5, een Wraith schip uit de Pegasus Galaxy maakt zijn weg naar de aarde te vallen. Toch kan de aanval worden afgewend en de stad Atlantis eindigt in de buurt van de Golden Gate Bridge in San Francisco.

In plaats van een Stargate Seizoen 6, het verhaal moet onder de naam "Stargate: Extinction" worden voortgezet als een film. Maar dit, kwam het echter nooit. Echter, de producer Brad Wright opengelaten een achterdeur voor een vervolg. en zei dat de kwestie van Stargate Atlantis niet eeuwig werd beëindigd.

Waar is de Stargate Atlantis stream?

De Stargate Atlantis Seizoen 1 werd getoond in Duitsland in 2005 in Duitsland bij Premiere en kort daarna op de publieke zenders op RTL2. De Stargate Atlantis Seizoen 5 liep van augustus tot december 2009 RTL2. Als u de onderhoudende science fiction serie gemist op de televisie, kan de Stargate Atlantis stream online op te halen.

Stargate Atlantis streamen Amazon Prime met alle vijf seizoenen

Dit roept de vraag op of Stargate Atlantis online is op Netflix, Amazon Prime en max kathedralen in de film flat rate te hebben. Klanten van Amazon Prime zal het feit dat alle vijf seizoenen zijn gratis klaar verkrijgbaar als Stargate Atlantis stroom binnen Amazon Prime waarderen. Daarentegen is er geen Stargate Atlantis Netflix Helaas, net als bij max kathedralen, iTunes en Sky.

map
Adblock
detector