Waar is de Downton Abbey stream online?

In het centrum van de Downton Abbey Stroom is een Britse adellijke familie en hun personeel in de vroege 20e eeuw. De populaire, bekroonde tv-serie vertelt indrukwekkend in zes seizoenen met een totaal van 52 afleveringen van de politieke omwentelingen op dat moment en zet het persoonlijke lot op de voorgrond. Veel fanatieke Serienjunkies de vraag stellen of er sprake is van Downton Abbey Netflix via Netflix-app of via Amazon Prime en Sky. Voor dit doel, hierna alle wetenswaardigheden!

Downton Abbey Stream: Mening van het Britse bedrijf begin van de 20e eeuw

De Britse tv-serie Downton Abbey portretteert het leven van de Engels adellijke familie Crawley over een periode van 1912 tot 1925. Robert Crawley (Hugh Bonneville), de graaf van Grantham, namelijk zijn vrouw Cora (Elizabeth McGovern) hebben verschillende dochters, maar geen zoon. Zoals de adellijke titel wordt alleen overgeërfd van man op man, en het zinken van de Titanic Roberts neef en zijn zoon zijn gestorven, dat al vele generaties in deze familie woning is gelegen Downton Abbey met een jonge advocaat een verre erfgenamen. Dit zal voortaan controle over het lot van het huis en hebt heerschappij over de pompeuze landgoed met inbegrip van de vele bedienden menigte.

Downton Abbey StroomDownton Abbey streamen met zes seizoenen en 52 afleveringen. Bron: NBC Univ.

Dramatische serie Downton Abbey en de bewoner edelen en bedienden

Natuurlijk, met een dergelijk historisch materiaal machtsspelletjes en intriges weinig kunnen ook ontbreken als relatie verhalen en romances of politieke gebeurtenissen, zoals de strijd voor de rechten van vrouwen, de economische crisis en de Eerste Wereldoorlog. Niet alleen de adellijke familie, maar ook de dienaren van Crawley worden beïnvloed in het Britse kostuumdrama over de veranderingen. Butler Carson (Jim Carter) heeft het toezicht van het huis personeel gezocht en om de reputatie van het huis te behouden. Conflicten ontstaan ​​wanneer Robert Crawley zijn kameraad John Bates (Brendan Coyle) benoemt de nieuwe valet.

Downton Abbey Staffel 6 als een grote finale van het Britse kostuumdrama

De Downton Abbey Staffel 1 was de eerste keer in 2010 op de Britse commerciële zender ITV, waar hij een gemiddelde van 10 miljoen kijkers groot succes met het publiek gehad. daarom snel nieuwe squadrons werden opgedragen. De Downton Abbey Staffel 4 bereikt 12 miljoen kijkers, de hoogste waarden van een reeks in 2013. Helaas voor de fans, kwam het met de Downton Abbey Staffel 6 tenslotte de grote finale van de Geschiedenis serie.

Downton Abbey Staffel 4 in het Duits Free-TV in november 2015

In Duitsland, Downton Abbey Staffel 1 van juli 2011 werd getoond op de betaal-TV-zender Sky Cinema. De première van Downton Abbey Season 1 op de publieke zenders volgden op eerste kerstdag 2012, ZDF en ZDFneo. De Downton Abbey Staffel 2 met acht afleveringen en een kerst aflevering waren er ook voor het eerst in juli en augustus 2012 op Sky Cinema en werd uitgezonden met Kerstmis 2013 ZDF. Ondertussen wordt de Downton Abbey Staffel 6 al actief op Sky Atlantic in juni 2016 Op de publieke zenders, maar het zal nog enige tijd duren, omdat de laatste de Downton Abbey Staffel 4 werd uitgezonden in november 2015.

Downton Abbey stroom Amazon Prime en Sky beschikbaar

Immers, het respect van Downton Abbey Seizoen 6 sinds april 2016 mogelijk via de VOD-diensten Sky ticket en Sky Go. De Downton Abbey kan ook verkregen worden met de kosten op Amazon Video, iTunes en Videoload stroom van het laatste seizoen. Biedt de klanten van Amazon Prime zijn waar alle afleveringen tot inclusief Downton Abbey Staffel 5 beschikbaar is. Helaas, Downton Abbey, is echter niet beschikbaar via Netflix. Dit geldt ook voor max kathedralen. De Sky-flat rate is dus de enige film flat rate van de huidige Downton Abbey Seizoen 6 is momenteel online gezien.

De uiteindelijke Downton Abbey Stroom speelt in april 2025. Als gevolg van de aanhoudende economische crisis in het Verenigd Koninkrijk heeft aan Lord Grantham in Downton Abbey Staffel 6 vermindering van de uitgaven van de familie Crawley, om te voorkomen dat geheel los van zijn landgoed.

Zal er nog steeds een Downton Abbey Staffel 7 geven?

Veel fans - met inbegrip van de Amerikaanse rapper P. Daddy - vraag me af of er een Downton Abbey Staffel 7 zal zijn Misschien is de scenarioschrijver Julian Fellowes van deze prominente wensen kan inderdaad zijn gedachten te veranderen en er zal een voortzetting van de familie saga met Crawley zijn. Er zijn echter geen positieve uitspraken waren om te worden gehoord, geven de hoop op een uitbreiding met een Downton Abbey Seizoen 7

map