The Black List streamen Netflix & Co: Waar en wanneer? 2023

The Black List streamen Netflix & Co: Waar en wanneer?

de The Black List Stroom toont een misdadiger als controversieel informant van de FBI. We laten zien waar de Amerikaanse tv-serie met in de hoofdrol James Spader kan worden gezien als leidende actoren samen te werken met de FBI criminele online en of The Black List op Netflix via Netflix app, Amazon Prime en max kathedralen is beschikbaar in de film flat rate. Alle belangrijke informatie komen om de hitserie!

The Black List Stroom conciërge van de criminaliteit verandert zijden

De zwarte lijst was in september 2013 in het NBC in première. Intussen is de The Black List Seizoen 3 is reeds uitgezonden in de VS en kreeg een The Black List Seizoen 4 in orde is. In het Duitse gebied, heeft RTL Crime de rechten op de tv-serie beveiligd en uitzending van de The Black List Seizoen 3 vanaf januari 2016 In het heetst van het staat de voormalige regering agent Raymond "rood" Reddington (James Spader). Gedurende vele jaren, de voormalige werknemer van de US Navy Intelligence Service was zo "Conciërge van het misdrijf" de meest gezochte criminelen in de wereld voordat hij bood samenwerking aan te geven wetshandhavingsinstanties. Echter, maakte hij een staat met de FBI-agent Elizabeth "Liz" Keen (Megan Boone) om samen te werken.

The Black List StroomThe Black List Stream: Is er een tv-serie over Netflix en andere film vaste tarieven?

  Supernatural Stream: Waar zijn alle seizoenen beschikbaar?

Zwarte lijst lijst van politici, gangsters en terroristen

Hij voor het eerst geprobeerd om de terroristen Ranko Zamani aangehouden voor dood met de FBI novice te vangen. Meer mensen op de "blacklist", Een lijst die door Red getekend met politici, bendeleden, agenten en terroristen, hij wil ze onschadelijk te maken. Waarom hij juist de onervaren Liz als partner in dit streven heeft gekozen, blijft in eerste instantie een mysterie. In elke aflevering, het complot om de inbeslagname van een naam Black List draaien. In subverhalen het verleden van Reddington en Keen beschreven waarvan lot met elkaar verweven.

De Blacklist Seizoen 3 op de publieke zenders op RTL

De serie in première op NBC zag meer dan 12 miljoen kijkers. De The Black List Seizoen 2 met 22 afleveringen was een groot succes bij de Vrienden van intelligente tv-serie. Geen wonder dat al snel een The Black List Seizoen 3 werd gevolgd, en nu zelfs de The Black List Season kreeg de opdracht 4 In Duitsland, RTL is eigenaar van de uitzendrechten, zodat de The Black List Seizoen 1 werd gezien in de pay-TV op 26 november 2013 RTL Crime en op de publieke zenders vanaf 21 januari 2014 RTL. De The Black List Seizoen 3 ging op de publieke zenders van februari 2016 RTL

The Black List streamen Netflix beschikbaar in twee seizoenen

Als je The Black List miste in TV, vraagt ​​zich af waar de The Black List stream is online beschikbaar. Bijvoorbeeld, aan de zwarte lijst op Netflix hebben? De video-on-demand aanbieder heeft immers de eerste twee seizoenen in de aanbieding. Bij Sky online, is er de The Black List Seizoen 1 in de film flat rate. Helaas, de klanten van max kathedralen, kan echter niet zien in de flat rate aan de zwarte lijst Stream. Tegen extra betaling, maar alle The Blacklist seizoenen op Amazon Video, max kathedralen, iTunes en Videolad zijn beschikbaar.

  Hors ligne Watching: Le téléchargement Netflix ne fonctionne pas?
map