de The Originals Stroom is een onderhoudende uitloper van de Amerikaanse fantasy-serie The Vampire Diaries. Hier draait het allemaal om de vampier voorouders zich van Mystic Falls in de Franse wijk van New Orleans. We vertellen of The Originals online via Netflix via Netflix app en Amazon, max kathedralen & Co zijn beschikbaar. nu meer informatie over de spannende avonturen van de vampier!

Felle strijd van de vampiers in The Originals Stroom

In de spin-off van de Vampire Diaries drie Mika Michelson broers en zussen Klaus (Joseph Morgan), Elia (Daniel Gillies) en Rebekah (Claire Holt) zijn de focus. Ze heten "The Originals" genoemd omdat het te maken heeft met de eerste vampiers, die zich in een mede-oprichter van Ur hybride Klaus Mikaelson stad New Orleans, waar oude vrienden zoals Marcel (Charles Michael Davis), de huidige vampier baas van New Orleans, te ontmoeten.

The Originals StroomDe originele stroom als een spin-off van de Vampire Diaries

Klaus, een onsterfelijke hybride - half-weerwolf, half vampier - opnieuw gericht na de overheersing van de vampier scene in New Orleans en dus zet aan tot een bloedige confrontatie met de nieuwe lokale heersers, natuurlijk, moet hij altijd de bescherming van zijn eigen familie in het achterhoofd.

De fans kijken nu al uit naar The Originals Seizoen 4

Het origineel werd voor het eerst uitgezonden in een backdoor pilot-aflevering in april 2013. De volgende dag de CW kondigde het The Originals Seizoen 1 met 13 afleveringen in orde, die later werd verhoogd tot 22 afleveringen. De The Originals Seizoen 2 werd gevolgd in oktober 2014 in overeenstemming met Claire Holt werd vervangen door Maisie Richardson-Sellers.

Ondertussen heeft de Amerikaanse zender The CW heeft al een The Originals Seizoen 4 in orde, die zal te zien zijn vanaf maart 2017 geweest Enkele details van de The Originals Seizoen 4 en de toekomst van Mika Elson's familie zijn reeds bekend. Dus iemand van Klaus' machtige vampier vijanden naar New Orleans om wraak te nemen op de hybriden.

Het origineel op sixx op de publieke zenders

In Duitsland, de Vrienden van onderhoudende vampier-serie vanaf augustus 2014 wordt de Free TV stations zouden Sixx de The Originals Season 1 View. De The Originals Seizoen 2 met nog eens 22 afleveringen volgde in februari 2015, evenals de op Sixx The Originals Seizoen 3 van augustus 2016

De originele stroom Netflix in de film vast tarief

Als u de spannende mysterie-serie op TV gemist, krijgt gewoon de The Originals stream online en daardoor heeft de keuze tussen de video-on-demand-providers Amazon Video, max kathedralen, iTunes en video belasting. Netflix klanten zullen ook blij zijn dat het origineel is beschikbaar met nog twee seizoenen in de film en series vast tarief op Netflix - zoals de Vampire Diaries stream.