wanneer The Mentalist Stroom bijna alles draait om een ​​onderzoeker met buitengewone capaciteiten. We laten zien waar er naar The Mentalist online en of The Mentalist is beschikbaar op Netflix via Netflix-app en op Amazon en max kathedralen te zien. Meer over dit hieronder!

The Mentalist De stroom toont het oplossen van mysterieuze moordzaken

In het centrum van The Mentalist, de charismatische voormalige tv-show ster Patrick Jane (Simon Baker). Het ondersteunt na een familiedrama, met zijn schijnbaar bovennatuurlijke vaardigheden het onderzoek van een speciale eenheid naar Teresa Lisbon (Robin Tunney). Zijn verrassende observatie en de combinatie van vaardigheden zullen een team van het California Bureau of Investigation (CBI) te helpen bij het oplossen van moord mysteries. De Amerikaanse misdaad serie van Bruno Heller werd geproduceerd 2008-2015 Primrose Hill Productions en Warner Bros Television voor CBS.

The Mentalist StroomThe Mentalist Stream: Op jacht naar de moordenaar Red John

Huwelijk met haar collega in de finale van The Mentalist Seizoen 7

Met zijn speciale vaardigheden slaagt waarnemingspsychologie Patrick Jane, om te zien door middel van zowel slachtoffers als daders en helpen complexe moordzaken op te lossen. Zijn eigen motivatie is, vooral met de jacht op "Red John" de ene dag op de moordenaar van zijn vrouw en kind te veroordelen. Hij hoopt te duwen bij het onderzoek naar moordzaken op een spoor van de gehate killer. De mysterieuze gevallen hij lost heel onconventionele methoden en een opmerkelijke observatie. In tegenstelling tot zijn vorige show leven echter niet meer beweerde hij paranormale gaven te hebben.

In The Mentalist Seizoen 6 eindelijk slaagt Jane, de seriemoordenaar Red John ontmaskeren en te doden. In de daarop volgende jaren moet hij verbergen voor de FBI voordat ze uiteindelijk opnieuw na een deal samen met Teresa Lisbon werken, trouwt hij zelfs in The Mentalist Seizoen 7 In de finale van The Mentalist Seizoen 7 leert hij na zijn huwelijk met Jane dat ze verwacht van zijn kind.

Een The Mentalist Seizoen 8 zal waarschijnlijk niet meer bestaan.

In de VS, The Mentalist Seizoen 1 was zeer succesvol in 2008/2009, zodat elk jaar meer seizoenen hebben de opdracht. In Duitsland beveiligd Sat.1 de rechten voor het eerste seizoen, dat liep van maart tot augustus 2009. The Mentalist Seizoen de 2-5 volgde in de jaren 2010 tot en met 2013. The Mentalist Seizoen 6 was aanvankelijk de pay-tv-kanalen Sat.1 emoties voordat ze liep goed op de publieke zenders met satelliet-1, evenals The Mentalist Seizoen 7 april-juli 2015. Een van de Mentalist Seizoen 8 was meerdere malen in gesprek, maar het zal naar verwachting niet meer zijn.

The Mentalist op Netflix met alle 7 seizoenen

Als u de onderhoudende serie op de publieke zenders gemist, kan de spannende tv-serie online te bekijken in The Mentalist stream. De trotse eigenaar van een film vast tarief blij zijn te weten dat The Mentalist is beschikbaar op Netflix met alle zeven seizoenen en al 151 afleveringen. Zelfs met max kathedralen minste enkele squadrons worden gehad. Voor de aankoop van The Mentalist stroom kan ook worden gekocht van Amazon Video, Video Load en iTunes.