Gomorra Stream: Het krijgen van het nieuwe seizoen online?

wanneer Gomorra stroom alles draait om een ​​criminele organisatie in het Italiaanse Napels. De verfijnde tv-serie gebaseerd op het boek van Roberto Saviano en vertelt een spannend binnenkant verhaal van de Camorra. We vertellen of Gomorrah is beschikbaar op Netflix via Netflix app als op Sky, Amazon en max kathedralen. Meer info Nu, zelfs voor Gomorra Seizoen 2!

Gomorra stroom over de Napolitaanse Camorra

Ciro (Marco D'Amore) woont in de onrustige districten Scampia en behoort tot de meest machtige en invloedrijke maffia syndicaat Camorra. Hij is de rechterhand van de machtige peetvader Pietro Savastano (Fortunato Cerlino) en maakt hem het vuile werk te doen. Hij is in eerste instantie een trouwe clan lid, maar krijgt steeds meer twijfels over zijn toekomst in de moorddadige organisatie.

Als Pietro vraagt ​​hem om zijn eigen clanleden te offeren, Ciro is voorzien van een geheim pact met een rivaliserende clan en uiteindelijk naar voren als de nieuwe baas. Echter, heeft zijn positie bewezen zeer kwetsbaar te zijn, vooral Pietro weet te ontsnappen uit een psychologische kliniek en opvallende uit een bloedige wraak.

Gomorra stroomGomorra Stream: Spannende tv-serie gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Roberto Saviano. Bron: Sky

De auteur Roberto Saviano leeft nu onder de grond

Gomorra bevat zoveel controversiële achtergrond informatie, zodat de Italiaanse schrijver en journalist Roberto Saviano nu onder politiebescherming en heeft ondergronds te leven, omdat het bedreigd wordt door de georganiseerde misdaad. werd direct opgenomen in een aantal bolwerken van de Camorra in de buurt van Napels, met inbegrip van Casal di Pricipe en Scampia.

Gomorra Seizoen 2 met 12 afleveringen van een uur

Gomorra werd voor het eerst uitgezonden in de Italiaanse betaaltelevisie-exploitant Sky Italia van 6 mei - 10 juni 2014. De Gomorra Seizoen 1 liep in Duitsland van oktober tot december 2014 de betaal-TV-zender Sky Atlantic. In de Duitse Free-TV is Arte de rechten had beveiligd en presenteerde de Gomorra Seizoen 1 van 8 oktober 2015.

Ondertussen, de Vrienden van de spannende maffia-serie kan nu al enthousiast over de Gomorra Seizoen 2 met 12 afleveringen van een uur, die begon op hetzelfde moment op 10 mei 2016 Pay-TV op Sky Atlantic in Duitsland, Groot-Brittannië en Italië. In mei 2016, de producenten bevestigd dat de Gomorra Seizoen 3 grotendeels is voltooid en een Gomorra Season Seizoen 4 is al in gebruik genomen.

Gomorra Stroom op Sky, Amazon en max kathedralen

Wie wil Gomorra online te zien, gebruikt u de stream Gomorra. Binnen een film flat rate, het kan alleen worden geopend bij Sky. Klanten van Sky Go en Sky Online kunnen zich verheugen op de eerste twee seizoenen Gomorra. Vrienden van de tv-serie, immers de Gomorra Seizoen 1 kan een lading op de VoD provider Amazon en max kathedralen te krijgen. echter, Netflix klanten, helaas moeten passen: Gomorra Netflix is ​​momenteel niet beschikbaar.

map