Netflix-abonnement te veranderen en te delen met vrienden: Vind het!

Veel Netflix klanten wonder: hoe kan ik mijn Verander Netflix-abonnement? We tonen hieronder hoe de verandering van hun eigen Netflix abonnementen zal worden gemaakt in de instellingen van de video-on-demand-provider in een paar stappen. Te dien einde, meer nu!

Verander Netflix-abonnement en uit te breiden naar nieuwe gebruikers

Netflix biedt drie verschillende streaming abonnementen. Afhankelijk van welke Netflix abonnement is geselecteerd, kan de gebruiker gelijktijdig stroom een ​​verschillend aantal apparaten. Ongeacht de Netflix-app kan installeren en een onbeperkt aantal nummers op een onbeperkt aantal apparaten.

Verander Netflix-abonnementNetflix-abonnement verandering: We stap voor stap uitleggen hoe dit werkt. (Foto: Netflix / Redactie)

De volgende drie Netflix-abonnement modellen zijn beschikbaar:

  • Met het basisabonnement, de gebruiker films en series streaming op een apparaat in standard definition (SD)
  • Met de standaard abonnement op Netflix streaming naar twee apparaten tegelijkertijd mogelijk in HD.
  • De Netflix Premium-abonnement streaming films en series tot vier apparaten tegelijk in HD en Ultra HD

Kies veel Netflix klanten de eerste plaats, het basisabonnement en wil dit later te upgraden, zodat Famiienangehörige tegelijkertijd andere titel kunt bekijken. Wie wil zijn Netflix-abonnement te delen en samen te gebruiken het aanbod met vrienden, denkt ook vaak over het veranderen van de Netflix-abonnement. Perioden hoeft niet te worden nageleefd. De private Netflix-abonnement kunnen zich aanmelden voor het lidmaatschap op elk moment.

Kunt u uw eigen Netflix-account te delen met vrienden?

Wie wil zijn Netflix-account te delen, is natuurlijk de vraag of het is toegestaan ​​als de persoon niet in hetzelfde huishouden woont. Maakt je ziet er zo strafbaar en moet een blokkering van de rekening te vrezen? Hoewel Netflix profileert zich niet expliciet delen met de mogelijkheid om Netflix-account en geldt hier met opzet gedekt.

Vergrendelen of sancties zijn zeker niet bekend. In termen van gebruik wijst Netflix niets expliciet dat de streaming-aanbieder heeft bezwaar dat meerdere gebruikers delen een Netflix-account. Netflix wijst er enkel op dat men voorzichtig moet zijn met hun eigen gebruiksgegevens om misbruik te elimineren.

Zo wordt de gebruiker concreet gaat zijn Netflix-abonnement te veranderen?

  • Stap 1: Met Netflix login en "mijn account" kiezen

zijn wie Netflix-abonnement logs zou veranderen in, klikt recht op de top van zijn gebruikersnaam en opent de pagina van uw account.

veranderen Netflix-abonnement Stap 1Log in en selecteer Account (Afbeelding: editorial)

  • Stap 2: On "verandering abonnement" klikken

Klik nu Change abonnement onder abonnementsgegevens aan de bestaande en de versies die worden aangeboden door Netflix bekijken

veranderen Netflix-abonnement Stap 2Change abonnement klik (Afbeelding: editorial)

  • Stap 3: Selecteer New Netflix-abonnement optie en bevestig deze

selecteert u de nieuwe gewenste abonnement van de drie verschillende Netflix-abonnement opties en bevestig de Netflix-abonnement upgrade. De Netflix-abonnement kunnen veranderen, uit alle profielen uitgevoerd, met uitzondering van de profielen van kinderen.

veranderen Netflix-abonnement Stap 3Netflix upgraden of downgraden Select (Afbeelding: editorial)

Andere nuttige praktische tips om Netflix is ​​hier beschikbaar:

  • Wat moet bemoeien met Netflix?
  • Netflix: Hoeveel apparaten kunt u gebruik maken voor streaming?
  • Netflix nieuwe serie: Wanneer er een goed overzicht?
  • Verander Netflix wachtwoord en het account te beschermen
map