De Flash-Stream: Waar zijn de nieuwe seizoenen?

de De Flash-stream is op dit moment erg populair onder de vrienden van de Amerikaanse sci-fi actie-serie. Maar waar er alle afleveringen van de aankomende The Flash Seizoen 2? Is The Flash op Netflix via Netflix app beschikbaar via Amazon Prime of binnen de film flat rate? We zullen alles vertellen over de nieuwe superheld hitserie!

The Flash Stream: De snelste man ter wereld

In flits is een spin-off van de televisiereeks pijl, die wordt geproduceerd door Warner Bros. de zender The CW. Alles draait om de snelste man ter wereld. Behind The Flash verbergt Barry Allen, die werkt als een politie van Central City en als gevolg van een ongeval grootmachten. Grant Gustin speelt de hoofdrol van een Forensikers bij de politie.

Hij wordt door de bliksem getroffen, die wordt veroorzaakt door de explosie van een deeltjesversneller. Nadat hij ontwaakt uit een coma, is hij al snel zijn nieuwe superkrachten opgericht, en werd de held van de stad. Hij wordt bijgestaan ​​door Barry's beste vriend van Iris West (Candice Patton) en de S.T.A.R. Labs wetenschapper Dr. Harrison Wells (Tom Cavanagh) en zijn twee assistenten Caitlin Snow (Danielle Panabaker) en Cisco Ramon (Carlos Valdes). Met zijn uitzonderlijke vaardigheden The Flash is om een ​​superheld diverse schurken die willen verwoesten Central City te verslaan.

De Flash-streamDe Flash-Stream: Barry Allen is de snelste man ter wereld.

De Flash Seizoen 2 op ProSieben op de publieke zenders

De Flash eerst uitgezonden in de VS in oktober 2014. The CW. Met bijna 5 miljoen kijkers, het was de meest succesvolle serie lancering van een reeks sinds Vampire Diaries in 2009 voor het station. In dit land, de The Flash Seizoen 1 werd gezien bij ProSieben Fun and Vanaf 10 februari 2015 Free TV op ProSieben 29 januari 2015. De serie werd uitgebreid door de The Flash Seizoen 2 begin 2015. Deze loopt sinds maart 2016 weer op ProSieben. De The Flash Seizoen 3 heeft al opdracht gegeven: Barry Allen zal een superheld in de toekomst van Justitie te maken.

De Flash-stream Amazon Prime

Wie op zoek is naar The Flash Stream vinden op Amazon. Amazon Prime klanten zullen blij zijn om te weten dat ze kunnen krijgen The Flash Seizoen 1 in de flat rate zijn. De The Flash Seizoen 2 is er nog steeds in rekening gebracht, maar zal binnenkort beschikbaar zijn via Amazon Prime. In The Flash Seizoen 2, de superheld moet vechten met vervelende alikes uit een andere parallelle wereld. Boven alles, een vreemd wezen dat kan de tijd vertragen, daagt de snelste man ter wereld.

Er is The Flash Netflix?

Veel Serienjunkies afvragen: is er de Flash Netflix? Het antwoord is, helaas, nee. Een vergoeding van The Flash stroom van de eerste twee seizoenen, immers, kunnen worden aangeschaft via iTunes, max kathedralen en Videoload.

map
Adblock
detector