Waar is de Simpsons stream online?

de Simpsons stroom is nog steeds begeerd door dubieuze bronnen zoals Kinox.to of Burning Series. We laten zien waar vrienden van de cultus animatieserie The Simpsons online kunnen alle wettelijke bekijken. Bovendien is het verkrijgbaar bij Netflix Simpsons op de Netflix app en via Amazon Prime of max kathedralen? Hier worden alle antwoorden komen naar Simpsons stream!

Simpsons streamen met 28 seizoenen en 600 afleveringen

The Simpsons is een door Matt Groening bedacht en zeer populaire Amerikaanse animatieserie Fox Network. Ondertussen, 28 seizoenen en 600 afleveringen zijn al geproduceerd en de speelfilm The Simpsons - The Movie. De familie Simpson bestaat uit Homer, Marge en hun kinderen Bart, Lisa en Maggie. Aangezien de handeling weerspiegelt aspecten van het Amerikaanse dagelijks leven van cruciaal belang, de serie is erg populair bij volwassenen en restaurant heeft echte cultstatus vastgesteld. Voor de kinderen, de tv-serie is echter slechts beperkt aan te bevelen.

Simpsons stroomThe Simpsons Stream lange ware cultstatus geweest. Bron: FOX

Veegt op de American Way of Life

Scène van de Simpsons Stroom is de fictieve Amerikaanse stad Springfield, waar de familie Simpson in de 742, Evergreen Terrace woont. de "American Way of Life" bekritiseerd cynisch onderwerpen zoals fast food, televisie kijken, pistool noten, religieuze fanatici of corrupte politici, terwijl talrijke uithalen op de Amerikaanse populaire cultuur komen aan bod. De hoofdpersoon is Homer Jay Simpson patriarch van de Simpsons. Homer wordt getoond als een typische luie laagaardappel en klassieke anti-held met karakterologische gebreken, maar niet zonder sympathie. Hij houdt ervan om dronken te worden in Moe's Tavern met zijn favoriete drankje Duff bier.

The Simpsons op de publieke zenders op ProSieben

Het is in de Verenigde Staten om de langlevende primetime series en de meest succesvolle animatieserie. In mei 2015 heeft de Amerikaanse omroep Fox uitgebreid de serie The Simpsons Seizoen 28 waarvan het uiterlijk is gepland van 25 september 2016 Voor het eerst werden de Simpsons uitgezonden in Duitsland in 1991 op ZDF. Sinds 1994 kan de tv-serie op de publieke zenders te zien op ProSieben. In Oostenrijk, de komische serie draait op ORF 1 en Zwitserland op 3 Plus TV. De Duitstalige première van The Simpsons Seizoen 27 vindt plaats van 30 augustus 2016 de gratis tv-zender ProSieben.

Simpsons streaming video van Amazon, iTunes en Videoload

Wie wil kijken naar de Simpsons Stream, moet opgeven bronnen in de grijze zone als Kinox.to of Burning Series en in plaats daarvan online toegang tot de Simpsons van Amazon Video, iTunes of Videoload. Amazon 11 Simpsons seizoenen zijn momenteel beschikbaar in acht ITunes en Videoload minste zeven. Veel Simpsons fans vragen zich af of er de Simpsons streamen Netflix. Helaas, het antwoord is "geen", De klanten van de film en serie vaste tarieven max kathedralen en Amazon Prime opofferen van de Simpsons online.

map
Adblock
detector