Netflix Hack: Tips om geheime functies activeren

Netflix fans kennis te nemen - de streaming-dienst kan meer dan je zou denken in eerste instantie te doen. Hier komt de wettelijke Netflix Hack! abgucken goede tips om het portaal en volop te genieten van het potentieel van de abonnementen!

Classic TV, waar u afhankelijk van vaste uitzendtijden en heeft te verduren reclameblokken zijn een ding van het verleden: vandaag wordt gestreamd. Een van de meest populaire streaming diensten omvat, in het bijzonder voor fans van series, de Verenigde Staten bieden Netflix, die ook op de mobiele het downloaden van de Netflix-app kan worden geconsumeerd. Maar de meeste gebruikers niet weten wat dus alles is in de service die het!

Netflix HackNetflix Hack - Tips en trucs voor meer plezier series

Netflix Hack: Juridische Tips en trucs

De streaming-dienst Netflix is ​​op zich heel goed in termen van het aanbod en zijn functies. Niet voor niets was hij zo populair - vooral met zijn enorme serie biedt het bedrijf slaagt, altijd om nieuwe gebruikers aan te trekken voor zichzelf. Maar zou het niet mooi zijn als je nog zou kunnen verbeteren een beetje van het aanbod en de kwaliteit? We hebben samen een aantal leuke tips en trucs te zetten.

Tip # 1: Maak Netflix Profiles

Als een gezin of huur een Netflix-account delen, is het zinvol om verschillende profielen te creëren. Zodat anderen kunnen zien wat u voor het laatst keek ernaar verhinderd. Het bespaart u pijnlijke situaties omdat je bijvoorbeeld gekeken naar een smartlap. Hiervoor voegt u het profiel en geef het een naam. Tot 5 profielen zijn toegestaan ​​- u kunt maken bovendien voor zich voor verschillende genres.

Tip 2: verlengen door VPN Gereedschap

Deze truc kan worden genoemd Netflix Hack eigenlijk omdat het de Duitse aanbieding of het uitbreiden van bypasses. Wie wil de serie nieuwe producten die al beschikbaar zijn in de Verenigde Staten te zien, hoeft alleen een geschikt instrument. Met toepassingen zoals Getflix, Hola of Smartflix verleidt de service die het eigen IP-adres uit een ander land (wordt aanbevolen de VS) komt en je zal het aanbod van het land ontvangen.

LET OP: Het kan echter gebeuren dat de toegang via Netflix geweigerd. Wijdverbreide barrières er zijn niet maar.

Tip 3: genieten van Netflix op Smart TV

in andere niet - in sommige tv's, de Netflix app is geïntegreerd. Wie behoort tot de tweede categorie, geen Netflix hacken, maar gewoon Google Chromecast nodig heeft. Dit aanbod zorgt ervoor dat u de dienst op TV kan projecteren.

Tip 4: de uitbreiding van informatie over het programma

Met behulp van een extra tool, kan de informatie worden uitgebreid in de bibliotheek. Voor Chrome-gebruikers raden we de uitbreiding enhancer. Als de browser extensie is ingeschakeld, kan men verkrijgen, onder andere recensies van andere films portals en toegang tot de trailers.

Netflix Hack beeldkwaliteithet verbeteren van de beeldkwaliteit bij Netflix

Tip 5: Het beeld optimaliseren

Om een ​​betere kwaliteit in beeld te creëren, men kijkt naar de bitsnelheid. Hiervoor moet de gebruiker zich aanmeldt bij Netflix en voer de snelheid te testen op deze pagina op de PC. Na het klikken op het icoon te spelen, Netflix toont deze waarden:

  • actuele bitsnelheid
  • Aspectverhouding (PAR)
  • Resolution (RES)

Bijna net zo goed als een Netflix Hack - de test film kan ook worden gestart op de smartphone of tv. In plaats van de film begint gewoon plaatst u de film in uw eigen lijst en start later via app there!

Tip 6: Subtitle Instellingen

Gebruikers die graag de ondertiteling kan de kwaliteit van de weergave te verbeteren. Voor dit doel, de gebruiker logt in met Netflix en gaat in de accountinstellingen. Regio ondertiteling, de grootte, kleur, lettertype, etc. worden aangepast. De instellingen die hier worden toegepast op alle apparaten in de toekomst.

Tip 7: Schakel promotionele e-mails

Wie ergert zich aan de vele tips en verwijzing mail van Netflix, kan dit uit moeiteloos schakelen. Voor dit, is er in de accountinstellingen op het gebied van communicatie-instellingen in die u moet het vinkje alleen te verwijderen.

Netflix Hack unogsBibliotheek voor Netflix programma van alle landen

Tip 8: Global bibliotheek voor Netflix

Wie op zoek is naar een specifieke film in Netflix, ontvangt alleen de aanbiedingen van hun eigen land - dat wil zeggen, uit Duitsland. Wie wil om te zien of de gewenste titel is beschikbaar in andere landen zijn een wereldwijde bibliotheek nodig. Je krijgt bij unogs.com.

9 Tip: Het delen van een Netflix-account

Om geld te besparen, moet je eigenlijk geen echte Netflix Hack: In het beste geval is de gebruiker weg te weten wanneer het duurste pakket Netflix deelt met andere mensen. Dus maximaal vier gebruikers kunnen genieten van Netflix op meerdere apparaten tegelijk. Ideaal voor een gedeelde flats, families of vrienden. Iedereen zou dan betalen slechts 3 euro per maand goedkoper werkt niet!

Netflix-account hackDe Premium-account kan worden gebruikt door verschillende mensen - geld te besparen

Tip 10: verbergen keken films

Netflix zijn meestal gebaseerd op aanbevelingen gezien films. Wie wil er een bepaalde titel wordt niet beschouwd, kan voorkomen dat. Ga naar de accountinstellingen en daar onder Wat u bekeken raussuchen de bijbehorende film. Klik vervolgens op de X om te voltooien.

map