Netflix proef maand: Deze feiten moeten weten!

Als de Netflix proef maand echt bindend? Wij hebben de antwoorden op alle vragen over het proces aanbod van de succesvolle streaming service!

met de Netflix proef maand kan naar verluidt voorgesteld om programma's en films van nieuwe klanten te streamen. Maar is dat zo? We hebben het aanbod en de voorwaarden gezien ons eens een kijkje!

Netlix is ​​op dit moment de meest succesvolle streaming provider voor films en series. Intussen is de dienst beschikbaar is bijna over de hele wereld (behalve in de Volksrepublik China, Noord-Korea, Syrië en de Krim). In Duitsland, de service kan worden gebruikt, behalve in de browser op verschillende apparaten: voor Smart TV's, Blu-ray-spelers, game consoles of na het downloaden van de Netflix-app op smartphones en tablets.

Als de Netflix proef maand echt bindend?

Met betrekking tot de beëindiging is hij inderdaad. Nauwelijks kan geen andere online service providers aan de zijlijn worden gezet zo eenvoudig terug als je genoeg hebt gehad. Er zijn nog geen deadlines te voldoen aan formaliteiten. U kunt - nadat u hebt gekozen voor de gratis aanbieding - online en zonder opgave van redenen te beëindigen. De periode van het gebruik wordt niet beïnvloed en u kunt de inhoud Netflix hart te testen. Echter, zonder de verplichting in de ware zin van het Netflix proces maand is het niet. Omdat in aanvulling op een registratie met een geldig e-mailadres en een betaling optie en de bijbehorende gegevens worden ingevoerd. Op dit moment, het werkt met:

  • Creditcard (Visa, MasterCard of AMEX)
  • debet
  • PayPal
  • gift card

Netflix proef maandVoor Netflix proef maand moet je je registreren met geldige betalingsgegevens.

Dit betekent dat van de Netflix proces maand dus echte verplichting niet, onverwachte kosten, echter niet leiden.

Welk pakket moet kiezen

Dat hangt af van de vraag of u wilt blijven gebruiken na Netflix of niet. Als u slechts het in voor de gratis proefperiode, dan kunt u de meest kostbare toegang pakket te kalmeren, want er zijn alle titels in HD-kwaliteit en een deel zelfs in ultra-HD, dus 4K. Als u wilt maken het abonnement blijven draaien, echter, moet men eigenlijk overwegen om hier, welk pakket geschikt is. Deze varianten bestaan ​​momenteel met Netflix:

  • Een account voor 7,99 euro en resolutie in standard definition (niet HD)
  • Twee accounts voor 9,99 euro en de resolutie in HD
  • Tot vier accounts voor 11,99 euro en de resolutie in HD / 4K

Voor meerdere accounts, alle gebruikers krijgen een eigen profiel, waardoor ze beiden favorieten op te slaan of op te halen hun playlist. De voorstellen zijn gebaseerd op de films, series en documentaires die zijn gezien met de betreffende account. Bovendien kunnen alle gebruikers gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar stroom op verschillende apparaten. Dus voordat u besluit voor de gratis proefperiode maand moet zorgvuldig worden overwogen, zoals men precies achteraf zou kunnen gaan. Maar ook in de keuze van de pakketten van toepassing is: Er zijn geen termijnen als u wilt schakelen tussen de verschillende aanbiedingen. U hoeft alleen maar te wachten tot de maand voorbij is geboekt en al de veranderingen of wijzigingen zijn automatisch effectief.

map
Adblock
detector