Quantico Stream: Waar is de FBI Thriller online?

Quantico Stream: Waar is de FBI Thriller online?

de Quantico stroom blij toen FBI thriller momenteel de Vrienden spannende tv-serie. We uitwijzen of Quantico kan worden gestreamd op Netflix via de Netflix-app op Amazon Prime of max kathedralen en wanneer de Quantico Seizoen 2 verschijnt. meer informatie hier!

Quantico Stream: Een FBI-agent verdacht

In de VS thriller serie Quantico, de FBI-agent Alex Parrish is (Priyanka Chopra) in het centrum. Ze overleeft in het Grand Central Terminal in New York een verschrikkelijke terroristische aanslag, maar men vermoedt dat Drahtzieherin na het ter beschikking van de FBI informatie dat de aanval door een voormalig rekruten van de FBI Academy, Quantico is begaan en bommen bouwinstructies en wapens gevonden in haar appartement. Zij vlucht en duikt onder om hun onschuld te bewijzen. Aan de hand om haar te helpen staan ​​op de zoektocht naar de daders een aantal oud rekruten uit Quantico, trainingskamp, ​​waar Alex Parrish is ontworpen om middel.

Quantico stroomQuantico Stream: FBI-agent als Drahtzieherin een terroristische aanslag? vermoed. Bron: ABC.com

Je oude NAT klasgenoten geloven geleidelijk in haar onschuld. Tot slot blijkt dat de voormalige NAT analist Elias Harper is verantwoordelijk voor de aanval. Dit is echter, was blijkbaar gedwongen en pleegt zelfmoord. Alex denkt nog steeds dat er een tweede terroristen moet zijn en het is in staat eindelijk om het te bewijzen. Ze ontdekt dat haar vrienden uit Quantico betrokken zijn ofwel in gevaar of in de actie. Voor de finale van seizoen 1 Quantico, ontvangt de agent Alex een aanbod door de CIA te werken voor die organisatie.

Quantico Seizoen 1 met 22 afleveringen

In mei 2015 heeft de Amerikaanse zender ABC Quantico Seizoen 1, was dertien afleveringen in orde, die aan het einde van het jaar tot een totaal van 22 afleveringen werd verlengd. In maart 2016 heeft de tv-serie uitgebreid met de Quantico Seizoen 2 Josh Hopkins en Tate Ellington verliet de serie aan het einde van seizoen 1. Voor Quantico kwam met Russell Tovey, Blair Underwood en Pearl Thusi nieuwe hoofdrolspeler toegevoegd.

Quantico Seizoen 2 september 2016 ABC

Voor de eerste keer Quantico Seizoen 1 uitgezonden op 27 september 2015, het Amerikaanse tv-netwerk ABC. De Quantico Seizoen 2 loopt er vanaf 25 september 2016. De uitzending rechten in Duitsland ontvangen ProSiebenSat.1 Media. Sinds 27 juli 2016 wordt de Quantico gezien Season 1 op free-TV-kanaal ProSieben. Een beetje eerder uit de Zwitserse, waar de toeschouwers de Quantico Seizoen 1 al in de 20 april kon zien 2016 waren. Insiders geloven dat de Quantico Seizoen 2 runs in de Duitse betaaltelevisie in het voorjaar 2017 Data voor de Quantico Seizoen 2 in het Duits Free-TV zijn nog niet bekend gemaakt.

Is er Quantico stream Netflix?

Wie wil kijken naar Quantico online, maakt gebruik van de Quantico stroom die beschikbaar is bij Amazon Video, max kathedralen, Videoload en iTunes. Veel fans van de thriller serie afvragen of Quantico is beschikbaar via Netflix. Helaas is dit niet meer het geval is, zoals bij Amazon Prime. Immers, kunnen sommige van Epiosden Quantico Seizoen 1 op max kathedralen film vast tarief worden beschouwd. Er is ook de Quantico Stroom alle eerder overstroomde afleveringen van Seizoen 1 Quantico nog steeds in de ProSieben Media Library.

map