Is de fantasy epos Game of Thrones op Netflix Verkrijgbaar als een stroom? Deze vraag veel Netflix klanten. We laten zien wanneer en waar de Game of Thrones Stroom al is het hebben en alle details en achtergronden van 6 meer ook voor Game of Thrones Season Here!

Is Game of Thrones verkrijgbaar bij Netflix stroom?

De veelgeprezen en commercieel succesvolle tv-serie "Game of Thrones" gebaseerd op de bestseller van George R. R. Martin. De Amerikaanse fantasy tv-serie werd geproduceerd door David Benioff en D. B. Weiss voor het Amerikaanse kabelnetwerk HBO. Tot nu toe zijn vijf spannende seizoenen beschikbaar zijn, kan de Serienjunkies genieten van over de hele wereld via de tv of streaming. Binnenkort is er ook de GoT Seizoen 6. De grote vraag is: Kan Game of Thrones fans kijken hun favoriete serie met behulp van de Netflix app? Helaas, het antwoord is "geen"! Echter, er zijn andere manieren om de Game of Thrones streams op hun eigen scherm te brengen.

Game of Thrones NetflixGame of Thrones op Netflix? Helaas, Daenerys Targaryen zijn & er kan niet worden gezien Co .. (Foto: HBO / Redactie)

Game of Thrones op Amazon en max kathedralen

Wie Game of Thrones bestudeerd in max kathedralen vindt het hier. Alle vijf seizoenen zijn op max kathedralen aangeboden. Echter, vallen voor het ophalen van een seizoen is op dit moment voor een bedrag van 22,99 €. Niet goedkoop, maar ook wanneer de fantasie vriend Game of Thrones streams op Amazon Video. The Complete 5e Games of Thrones Season bijvoorbeeld, kost EUR 27,99 trots op Amazon Video. Helaas kan Amazon Prime klanten geen toegang tot Game of Thrones op Amazon.

RTL II toont Game of Thrones op de publieke zenders

De première van Game of Thrones op 17 april 2011. HBO. De Duitstalige première was op 2 november 2011. TNT series. In de betaal-TV-rechten Fantasy-serie zijn in dit land nog steeds op TNT (TNT-serie) en op Sky Duitsland (Sky Atlantic). Op de publieke zenders, echter, RTL II Game of Thrones kan brengen naar het scherm. In februari 2016 waren er al vijf seizoenen in een paar weken direct na elkaar in het programma. In deze marathon uitzending echter een aantal afleveringen werden ingekort classificatie als G-12 als gevolg van de vele gewelddadige scènes. Immers, je kon II 's nachts programma te zien van de volgende dag de afleveringen in de originele versie in RTL.

Zal er in de toekomst Game of Thrones op Netflix?

Terug naar de vraag waarom Game of Thrones is nog steeds niet te worden gehouden op Netflix. Immers, het is een van de grote serie hoogtepunten en menig Netflix klant heeft zelfs het opzetten van zijn account aan dergelijke blockbuster te genieten. Netflix produceert nu zijn eigen tv-serie en is een directe concurrent van HBO tijdens het streamen business. Beide bedrijven zijn hard jockeying voor de rechten op de nieuwe serie, zoals recentelijk "Het maken van een moordenaar"Welke beveiligd Netflix. Zolang er geen grote verrassing bij de streaming markt zou moeten zijn, Netflix en HBO concurrenten blijven, Game of Thrones zal dan ook niet beschikbaar zijn op Netflix in de toekomst.

De 15 beste Game of Thrones Quotes

De 15 beste Game of Thrones Quotes

Original Game of Thrones citaten met het koele zeggen van Tyrion, Daenarys Cersei & Co laat hier inspireren en sturen naar vrienden!

View Gallery

Trailer van de Game of Thrones Seizoen 6

The Game of Thrones Seizoen 6 zal worden uitgezonden vanaf 24 april 2016 in het Engels taalgebied. Het zesde seizoen is niet gebaseerd op het originele boek, maar brengt ook de inhoud van de gepubliceerde roman "The Winds of Winter" en elementen uit de vierde en vijfde roman. The Game of Thrones Seizoen 6 uitgezonden in Duitsland respectievelijk sinds 25 april 2016 met 21 uur op Sky Atlantic in de pay-TV en komt begin 2017 op RTL 2 op de publieke zenders.