gebruik maken van Netflix als student: Zijn er kortingen voor Studies? 2023

gebruik maken van Netflix als student: Zijn er kortingen voor Studies?

met Netflix als student goedkope House of Cards, Jessica Jones of oranje is de nieuwe zwarte stroom? Leer over de vraag of arme studenten krijgen een korting op de Amerikaanse provider!

Door het downloaden van de Netflix-app kan zijn reeksen hoogtepunten, bekijken spannende documentaires of Blockbuster ook tussen de lezingen en seminars uit. Maar er zijn eigenlijk een gereduceerd tarief?

Netflix zorgen studenten profiteren?

Nope! De Amerikaanse streaming provider heeft geen kortingen voor studenten beschikbaar. Wie wil Netflix gebruiken als een student nog steeds effectief, moet zijn account te delen. Voor deze, in aanvulling op de single-pakket voor EUR 7,99 per maand volgende opties zijn beschikbaar:

  • Twee onafhankelijke goed voor 9,99 euro per maand
  • Maximaal vier onafhankelijke goed voor 11,99 per maand

In een vier-WG zodat elke kamergenoot daarom betaalt slechts ongeveer drie euro per maand voor ongeveer 36 euro voor een heel jaar vol hoogtepunten series en films. Het leuke is dat de rekeningen volledig zelfstandig opereren op verschillende apparaten. Zelfs het voorgestelde systeem stemt individueel voor elke gebruiker. Dit voordeel van Netflix is ​​beschikbaar voor studenten als niet-studenten en belooft naast een aanzienlijke besparing een eenvoudig beheer van profielen en een snelle verandering of zelfs uw abonnement op te zeggen.

Netflix studentIn plaats van een Netflix student Anbebots zijn er drie pakketten voor maximaal vier gebruikers. Foto: Netflix.

scores pakket of Netflix beëindigen

Als u wilt herladen een geboekte pakket Netflix opnieuw stilgelegd of zelfs te ontdoen van de eigenaar van de belangrijkste account op elk gewenst moment gedurende de looptijd. Dus, als een lid van de WG impopulaire maakt of verplaatst uit, kunt u rechtstreeks naar de gunstigere variant. Om dit te doen moet je eerst inloggen met zijn toegang tot de site van Netflix. Nadat uw account lidmaatschap wordt geannuleerd onder zijn eigen profiel en de optie of het abonnement aan te passen. De wijzigingen worden automatisch aangebracht bij het einde van het lopende periode.

  Le dernier volet du navire: La série de fin regarder en ligne!

Je moet samen te leven?

Nee. Inderdaad, kan men ook gebruik maken van het aanbod te maken, als u meerdere woningen. Zo kunt u de rekening met vrienden, kennissen of familieleden te delen. Bovendien kan elke rekening worden geopend door een aantal toestellen – bijvoorbeeld thuis-pc of smart TV of onderweg vanaf uw smartphone of tablet. De rekeningen zijn volledig op zichzelf staand. Alleen het beheer van abonnementen valt op de persoon die de e-mail adres registratie was.

Waar studenten echt kan redden

Amazon biedt eigenlijk een betere deal voor studenten dan Netflix. In het eerste jaar is er voor twee euro per maand bijna het complete pakket van Amazon Prime:

  • Gratis premium verzending van de volgende dag naar Duitsland en binnen een tot twee dagen naar Oostenrijk
  • Streaming video met Prime
  • Een voucher voor tien euro voor elke vriend die zich inschrijft voor Amazon Student.
  • Exclusieve aanbiedingen voor studenten
  • Gratis en onbeperkte opslag voor foto’s

Vanaf het tweede jaar lidmaatschap in plaats van 24 euro kost 36 euro per jaar. Hiervoor is er de muziek streaming en een boek elke maand van de Kindle Lending Library.

Netflix Student Amazon aanbiedingAmazon’s offer voor Studenen is veel aantrekkelijker dan de versie van Netflix. Afbeelding: Amazon.

Alle andere streaming aanbieders zoals horloge ooit, max kathedralen of Sky zijn op dit moment geen speciale korting voor studenten te bieden.

map