Er is de Homeland stream op Netflix en Amazon Prime?

de Homeland Stroom is zeer gewild door de Vrienden van geavanceerde tv-serie. Er zijn nu vijf Homeland seizoenen met 12 afleveringen. We onthullen alle Serienjunkies waar sprake is van de Homeland Stroom te zien en of Homeland is ook beschikbaar op Netflix via de Netflix app!

Homeland Stream: oorlog tegen het terrorisme in het midden

De Amerikaanse tv-serie Homeland wordt geproduceerd voor betaal-TV zender Showtime sinds 2011. Fox 21e Het is gebaseerd op de Israëlische serie Hatufim (krijgsgevangenen). De serie blockbuster werd overladen met tal van prijzen, waaronder een Emmy en Golden Globe Awards. Alles draait om de Homeland oorlog tegen het terrorisme. De focus ligt op CIA-analist Carrie Anne Mathison (Claire Danes).

Ze ervaart in Irak dat het terroristen geslaagd de gevangen Amerikaanse soldaat Nicholas "Nick" Brody (Damian Lewis) te winnen voor hun eigen doeleinden. Overwegende dat het gaat ervan uit dat het tijdens zijn gevangenschap in het vijandelijke kamp overgelopen, is het lang gedacht dode GI gevierd als een oorlogsheld bij zijn terugkeer naar de Verenigde Staten. De CIA-analist blijft hem op het spoor en proberen te achterhalen of het gevaarlijk is om een "slaper" is.

Homeland StroomHomeland stream. De CIA-analist Carrie is een sleeper op de baan. (Foto: Showtime / Redactie)

Homeland Seizoen 6 in FreeTV verwacht opnieuw bij Sat.1

In Duitsland, de uitzendrechten beveiligd ProSiebenSat.1 gratis TV en liet de eerste drie seizoenen in Homeland Sat.1 van februari 2013 tot juni 2014. De Homeland Seizoen 4, echter, eindigde met één kabel begin juli 2015, met elk drie afleveringen aan een stuk , De Homeland Seizoen 5 loopt al sinds 3 april 2016 zet Sat.1. De Homeland seizoenen 1 en 2 werden ook getoond op ProSieben Maxx in de originele Engels versie van september tot november 2013 de Duitse ondertiteling. In december 2015, de productie van een zesde seizoen werd aangekondigd. Men kan ervan uitgaan dat de Homeland Seizoen 6 zal worden uitgezonden met enige vertraging weer op Sat.1. Een datum hiervoor is nog niet vastgesteld.

Homeland is niet beschikbaar op Netflix, maar Season 1-4 op Amazon Prime

Wie wil zien de Homeland Stroom heeft met Amazon, max kathedralen, iTunes en Videoload verschillende opties om uit te kiezen. Homeland op Netflix, is echter niet beschikbaar. In ruil daarvoor kunnen de Amazone zich verheugen op Prime Klanten kunnen op zijn minst streamen de eerste vier seizoenen van Homeland op Amazon zonder extra kosten. helaas ook max kathedraal client, maar hebben gekozen afleveringen van de Homeland stroom in de flat rate aan boord, ook niet alle vijf seizoenen. Dit kan worden in verband met de kosten volledig, onder andere op iTunes of Videoland. Wanneer Homeland zal worden gezien op Netflix is ​​tot nu toe niet bekend.

map