Pretty Little Liars op Netflix & Co: Waar en wanneer?

Pretty Little Liars op Netflix een van de favoriete titels in de serie junkies. Pretty Little Liars, meestal afgekort tot PLL, kunnen worden gestreamd met inbegrip van max kathedralen, iTunes en Amazon Instant Video momenteel ook. We onthullen wat seizoenen van de populaire mysterie-serie via streaming of op tv kan worden ontvangen. Vanaf hier en alles weten over PLL bij Netflix!

Pretty Little Liars op Netflix: Om een ​​mystery-serie over een meisje kliek

Met de Netflix app Friends tv-serie ook Pretty Little Liars genieten van reizen in goede kwaliteit. Pretty Little Liars vertelt het verhaal van vier vrienden Hanna Marin, Aria Montgomery, Spencer Hastings en Emily Fields. Ze wonen in Rosewood, een fictieve voorstad van Philadelphia. Haar leven verandert na de spoorloze verdwijning van haar vriend Alison DiLaurentis van de ene dag op de andere. De vier vrienden zullen mysterieuze berichten en bedreigingen die afkomstig zijn van een vreemdeling die is ontvangen "Een" noemt. Het meisje kwartet vanaf nu proberen om de identiteit van de anonieme schrijver en de verdwijning van Alison, de voormalige leider van de kliek Elucidate bloot te leggen.

Pretty Little Liars NetflixPretty Little Liars op Netflix: Sinds maart 2016 is hier beschikbaar, de vijfde PLL seizoen. (Foto: Freeform / Redactie)

Geen besluit over de serie einde na de zevende Pretty Little Liars Seizoen

Pretty Little Liars werd in opdracht van ABC in opdracht van en luchtte de eerste afleveringen in de VS op ABC Family vanaf maart 2011th Het vijfde seizoen van Pretty Little Liars was in de VS in juni 2014 en de zesde PLL seizoen vanaf juni 2015. De dan voorzien 7. Pretty Little Liars seizoen om de serie volledig tot een einde te brengen en op te lossen alle puzzels of Mystery serie. Blijkbaar echter geen definitieve beslissing over de serie einde na het zevende seizoen PLL is gedaald. Dat was althans de auteur Marlene Koning eind 2015 via Twitter bekend gemaakt.

Pretty Little Liars Netflix streaming nu Seizoen 5

In Duitsland kan de Series junkies uitkijken naar meer afleveringen en seizoenen op tv en toen Pretty Little Liars stream. Hier de Duitstalige première van het eerste seizoen begon in mei 2012, wanneer betaal-TV kanaal Glitz, die ook de rechten voor het volgende seizoen in handen. Op de publieke zenders beveiligd Super RTL de verwerving van de rechten en kon 2014 de eerste drie seizoenen voor vrij te maken op tv.

Iedereen die een Netflix-abonnement bezit, hoeft niet verdrietig te zijn als hij heeft gemist deze uitzending data. Al geruime tijd dat de eerste vier seizoenen zijn verkrijgbaar in Pretty Little Liars stream. Sinds maart 2016 ten slotte, het vijfde seizoen van Pretty Little Liars op Netflix in de beschikbare stroom. Wie wil naar de VS originelen te zien, kan halen als Pretty Little Liars streamen via Amazon Instant Video, de schalen 1 tot 6. Dus Amazon Prime klanten extra te betalen voor de PLL seizoenen. Over iTunes Pretty Little Liars is ook beschikbaar in de originele stroom.

map