in de Doctor's Diary Stroom bewijst Dr. Gretchen Haase als specialist in liefdesverdriet. We laten zien waar sprake is van de populaire ziekenhuis comedy online en of Doctor's Diary is beschikbaar na het downloaden van de Netflix-app of via een andere film vast tarief op Netflix. hier leren meer nu!

Doctor's Diary Stream: Gecompliceerde liefdesaffaires van Gretchen Haase

De Duits-Oostenrijkse arts Series "Diary Doctor's - Mannen zijn het beste medicijn" werd geproduceerd 2007-2010 door RTL samen met de ORF. In de bekroonde comedy-serie, bijna alles draait om de gecompliceerde liefdesaffaire van Dr. Gretchen Haase (Diana Amft). Eigenlijk was het Gretchen's plan om uit te vinden 30 niet later dan de man voor het leven om een ​​carrière als arts te voltooien en je slank en mager zijn. Helaas, alle werkte niet deze plannen zoals vereist: Uw eigen artsen carrière heeft zijn grenzen, ving ze haar verloofde met een arts-assistent en gelooft ook om een ​​paar kilo's teveel te brengen op de schaal.

Doctor's Diary StroomDoctor's Diary Stream: Zijn mannen echt voor Grete het beste medicijn? Bron: RTL

Daarom trekt ze een gefrustreerd met hun ouders (Ursula Monn en Peter Prager) en is voornemens om uitsluitend te richten op de eigen loopbaan als arts nadat haar vader is geschikt bij zijn ziekenhuis als assistent arts. Er wachten om tiener hartenbreker Dr. Marc Meier (Florian Fitz) als senior arts van het station en met dien verstande gynaecoloog Dr. Mehdi Kaan (Kai Schumann) maar nu al de volgende verleidingen op het gebied van liefde voor haar.

Happy end voor Gretchen en Marc aan het einde van Doctor's Diary Seizoen 3

Om de zaak nog ingewikkelder, in de Doctor's Diary Seizoen 2, na de charmante miljonair Alexis von Buren wordt toegevoegd, wordt in het ziekenhuis worden behandeld als gevolg van een hersentumor. Gretchen besluit de sympathieke en rijke patiënten te trouwen. In de Doctor's Diary Seizoen 3, is het nog turbulent: Gretchen en Alexis moeten hun huwelijksnacht doorbrengen in een kamer met de medische professie en alle bruiloftsgasten in quarantaine. Het blijkt dat het bij Alexis een valse miljonair die alleen zijn identiteit heeft overgenomen.

Gretchen en Marc komen weer dichter nadat hij bekent zijn gevoelens. De grote finale Gretchen wil om alleen te reizen naar Afrika. Marc beslist op het laatste moment voor deze, willen ze niet op te geven en het gaat om grote happy end op de luchthaven.

Nora Tschirner en Günther Jauch zo prominent gaststerren

De parallellen met de oorsprong ook uit screenwriter Bora Dagtekins "Turks voor Beginners" zijn duidelijk. Daarnaast ongewoon veel actoren in beide series rollen. Prominent gastuitvoerder Dr. Diary omvatten Nora Tschirner en Günther Jauch. De comedy-serie werd uitgezonden op RTL op 23 juni 2008 voor de eerste keer en uitgebreid in augustus 2008 voor nog twee seizoenen.

Helaas voor de fans, was er geen Doctor's Diary Seizoen 4

The Doctor's Diary Seizoen 2 volgde in augustus 2009 en de Doctor's Diary Seizoen 3 vanaf januari 2011 weer op ORF 1 en RTL. Helaas, kwam het niet tot de verwachte voortzetting van de fans met een Doctor's Diary Seizoen 4. De instelling van de populaire serie werd officieel in oktober 2011 aangekondigd en richtte met tijdelijke problemen van artiesten en crew.

Doctor's Diary stroom Amazon Video, iTunes en Sky Go

Wie wil Doctor's Diary online te zien, gebruikt u de Doctor's Diary stroom die beschikbaar zijn met alle drie seizoen op Amazon Video en iTunes is. Binnen een film en serie flat rate alleen de Doctor's Diary Seizoen 1 op Sky Go is om te hebben. Wie op zoek is naar Doctor's Diary op Netflix, moet ook passen als de klanten van Amazon Prime en max kathedralen,