Netflix opzetten van ouderlijk toezicht en uitschakelen 2023

Netflix opzetten van ouderlijk toezicht en uitschakelen

Wie een Netflix Parental Control willen opzetten, leren hieronder hoe het werkt en wat het zou moeten nemen voor het opzetten van de bescherming van kinderen in de Netflix-app. Hier nu om meer voor Netflix PIN weten te komen!

Het opzetten van Netflix Parental control: Hier is hoe!

De toegang tot de verschillende looptijd niveaus van Netflix films en series in de respectieve profiel onder het menu-item uw account. Dit zal de pagina Mijn account te openen is waar te vinden onder Instellingen de veiligheid punt kind. De Netflix kinderbeveiliging staat betaald voor alle apparaten die zijn aangesloten op de Netflix account.

Netflix Parental ControlWe laten zien hoe ouders het opzetten van een Netflix ouderlijk toezicht. (Foto: pixabay / Redactie)

De Netflix kinderbeveiliging een veelvoud van volwassenheidsniveaus

Na het klikken op Ouderlijke controle, moet de gebruiker weer te geven haar Netflix wachtwoord om instellingen te maken en het opzetten van een PIN Netflix. De bescherming Netflix kind is onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen classificaties.

  • jonge kinderen
  • oudere kinderen
  • tiener
  • volwassenen 16
  • volwassenen van 18

Netflix ouderlijk toezichtKlik op ‘Ouderlijk toezicht’ in Netflix-instellingen (beeld: editorial)

Betrouwbare bescherming van het kind voor elk profiel

Tevreden met de tiener instellingen en het kan door middel van een viercijferige PIN-code worden beschermd. De Netflix kinderbeveiliging kan afzonderlijk worden ingesteld voor elk profiel. Te dien einde, de gebruiker klikt op de Profielen beheren Bewerken en selecteer het drop-down menu dat verschijnt. De belangrijkste profiel van de account kan alleen worden ingesteld op tieners of voor Iedereen, classificaties, zodat toegang tot uw account is gegarandeerd de pagina.

  Modern Family Streaming Netflix Co

Netflix wijst erop dat het kan tot acht uur voor een wijziging van ouderlijk toezicht door te voeren. Dit kan worden versneld door uitsluitend te vertrouwen op het materiaal waaruit apparaat afspelen van Netflix rekening en opent weer.

Zoals kan nu worden ingesteld Ouderlijk toezicht concreet een PIN Netflix?

Met de Netflix PIN toegang tot de inhoud van een bepaalde leeftijd rating is betrouwbaar beperkt. Voor het instellen van een PIN-code, de gebruiker invoert in de instellingen op het Parental Control PIN in het veld vier cijfers. Er zijn alleen mogelijk cijfers. Brieven zijn echter niet toegestaan.

Na dat de gebruiker specificeert de rating-niveau en klik op Opslaan. De knop Opslaan is uitgeschakeld, correct zijn ingevoerd vier cijfers. Na de succesvolle oprichting van Netflix PIN van de video-on-demand dienst zal een bevestigings e-mail te sturen naar de gebruikte op de rekening registratie adres.

Netflix Parental Control PINDe Netflix PIN beperkt de toegang tot de inhoud met bepaalde volwassenheid niveau. (Foto: editorial)

Netflix PIN wijzigen of te updaten

De PIN-code kan worden op elk moment wijzigen of bij te werken. Wie wil inhoud die is opgeslagen op het niveau van ouderlijk toezicht die zijn gedefinieerd bij het instellen van de PIN-code, de juiste PIN-code moet voortaan elk type kijken. Daarna blijft actief totdat de gebruiker zich afmeldt of wordt het profiel.

Netflix PIN vergeten: wat te doen?

Als u een Netflix PIN ingeschakeld en Netflix wil Parental Control verwijderen, de rating niveau is gewoon op de hoogste stand. Op deze wijze kan de gebruiker een titel van elke certificaat zonder invoer van een PIN. Als de Netflix PIN wordt vergeten, de gebruiker klikt op de link ‘Pincode vergeten onder het invoerveld van de PIN-code en volg de instructies.

  The Last Ship Stream: La serie ora di fine linea guardare!
map