Netflix code UI 800-3: Wat te doen over de fout

Je hoeft niet het streamen van Netflix via het internet, maar via een (derde) apparaat zoals een console, een Smart TV of een Blu-ray-speler? Dan kunt u misschien de Netflix code UI 800-3 al doorgegeven via het pad en je vraagt ​​je af wat je nu kunt doen? Stroom is namelijk niet mogelijk. Maar er zijn oplossingen.

Netflix code UI 800-3De Netflix code UI 800-3 ergert? Wanhoop niet, hoeft u alleen uw systeem te updaten. (Foto: Netflix / Redactie)

roeien Netflix code UI 800-3

Foutcodes popping Netflix zo nu en dan. Vaak is het gevolg van een instabiele internetverbinding of verouderde software. De situatie is vergelijkbaar met de Netflix code UI 800-3. In het algemeen zijn deze cryptische op het eerste gezicht bericht wil dat u namelijk aankondigt dat "moeten worden bijgewerkt op het apparaat opgeslagen informatie". Zeg: Een deel van de software op het apparaat niet meer speelt met. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als uw account informatie is veranderd.

In principe zal deze code alleen weergegeven als je verkrijgt de streaming-dienst via een andere dan de pc of de app apparaat. Als de fout ga zo maar door console & Co. verschijnen U kunt nog steeds op de Netflix-app te vermijden - of de fout te corrigeren.

Oplossen van het bijbehorende apparaat

De Netflix code UI 800-3 kan optreden wanneer u zijn met behulp van een van de volgende apparaten te stream:

 • een Blu-ray-speler,
 • Amazon Fire TV of de overeenkomstige stick,
 • een set-top box of een streaming speler,
 • een Smart TV,
 • een console (PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii U of
 • Roku.

maar het oplossen van problemen in principe is vergelijkbaar overal uit:

 1. Eerst probeert, u zich afmeldt van het apparaat via het kleine tandwiel in de app voor Netflix en vervolgens verslag terug met uw toegangsgegevens.
 2. Geen succes? het apparaat start.
 3. Niet helpt ook dat je de app slechts één keer te verwijderen en opnieuw installeren. Om je ziet er het beste aan de hand van de manier waarop u op uw specifieke apps apparaat. Best u het apparaat start na opnieuw.
 4. Controleert of andere apps goed te laten functioneren. Misschien is het omdat van het internet en de DNS-instellingen.
 5. Heeft uw PlayStation 3, dan kunt u ook het actualiseren van de Netflix gegevens: Ga naar het startscherm naar TV / video services Netflix en selecteert uit X. drukt dan direct simultaan begin en kiezen en houd beide ingedrukt. Het moet een boodschap krijgen: "Wilt u uw Netflix-instellingen opnieuw en opnieuw in te loggen?". bevestigd ja en registreert u een nieuwe.

Netflix code UI 800-3 DevicesDe fout verschijnt alleen als je met behulp van een apparaat zoals een Smart TV of gameconsole te streamen. (Foto: Netflix / Redactie)

Soms helpt het om te wachten

Heb je geen succes en ook uw Internet evenals andere apps werken volgens plan verloopt, kan het ook zijn dat Netflix zelf heeft problemen, en de servers overbelast. Gewoon wachten en zien of hebt u meer succes op de PC of via Netflix app. Normaal gesproken moet echter een van de bovenstaande oplossingen en Netflix code UI 800-3 helpen niet langer slechts een keer op.

Bij twijfel kunt u ook nog steeds contact opnemen met de Netflix ondersteuning en, bijvoorbeeld, vraag dan een code om uw gegevens opnieuw in te stellen of om door alle opties samen met het ondersteunend personeel.

Als je Netflix verwijdert op de Amazon Fire TV en opnieuw geïnstalleerd, je laat ook deze video:

Let op: Heeft uw een Smart TV van Samsung, kan het zijn dat je de Smart Hub te resetten: dit moet uw eerste stop. In het menu kun je vervolgens teruggezet op dezelfde opdracht in het overeenkomstige gebied van de Smart Hub. Enter of de PIN (standaard: 0000) en bevestigen. Maar wees voorzichtig! Hier worden alle apps verwijderd! Je hebt deze vervolgens dan weer opnieuw te downloaden!

map