Pakken met Netflix, Amazon & Co in Stream: Waar en wanneer?

Er is de Amerikaanse juridische drama Suits op Netflix, Amazon Video of zelfs op de publieke zenders? Welke van de vijf seizoenen Suits worden waar en wanneer te zien? Deze vragen fans van de populaire serie te staan. Wij zorgen voor de antwoorden!

Suits Netflix: Wanneer gaat seizoen nummer 5?

dan "Suits" zijn om in het Engels zowel pakken en balk en acties en processen genoemd. Beide zijn verkrijgbaar in de onderhoudende juridische drama met in de hoofdrol Patrick J. Adams en Gabriel Macht in de hoofdrollen in overvloed. Met de Netflix-app Serienjunkies're niet in staat om te genieten van de eerste drie seizoenen op de weg in de beste kwaliteit. In Duitsland was de betaal-TV-zender FOX de eerste uitzendingen van alle seizoenen beveiligd.

De eerste vier Suits squadrons werden gestuurd tot juni 2013 mei / juni 2014 en april-juni 2015 FOX Channel in januari / februari 2013 april. Op de publieke zenders de eerste twee seizoenen Suits rende tegenstelling tot VOX. waarbij het derde seizoen zal de lucht sinds 22 februari 2016 Geen wonder dat de Suits fans zijn al echt warm op de weegschaal nummer 4 en 5. Maar hoe en waar de Duitse Suits Serienjunkies dit moment geen stream?

Suits NetflixSuits op Netflix & Co:. In de 5de seizoen, Mike en Rachel plannen van hun bruiloft. (Foto: FOX Channel / Redactie)

Suits Series: Top-Anwaltsduo met zeer contrasterende partners

Wanneer Suits reeks begaafde middelbare school dropout Michael James Ross speelt de hoofdrol. Hij heeft een fotografisch geheugen en zijn grootste wens is om een ​​advocaat te worden. Omdat hij dat niet mogelijk is, Mike verdiende zijn brood van het, neem examens en toelating tests voor de studie van het recht van andere mensen. De top advocaat Harvey Specter herkent zijn talent en maakt Mike een advocaat, ondanks het ontbreken van de goedkeuring en graad in de rechten.

Van Ross en Specter een top Anwaltsduo dat inspireert in plaats van tegengestelde partner series fans over de hele wereld zal zijn. De Suits serie gedijt op het contrast tussen de hoofdpersonen: Harvey Specter als een meedogenloze kracht monger en Mike Ross, die nooit de menselijke kant van zijn gevallen verliest uit het oog.

Suits Seizoen 5 met turbulente actie

Aan het einde van seizoen 4 Mike maakt zijn vriendin Rachel met hem te trouwen. De paralegal wordt afgeschrikt door hun faalangst, om rechten te studeren. De geplande bruiloft echter ingewikkelder dan we dachten voor Mike en Rachel. Vooral turbulent in Seizoen 5, waar het blijkt dat Anita Gibbs aanklager ontving een anonieme tip dat Mike is geen echte advocaat. Voor Harvey, is er echter slechte stemming, omdat zijn oude werknemer Donna geannuleerd en toekomstige werken voor zijn aartsrivaal. Meer zullen we niet onthullen op dit moment ...

Suits streamen serie junkies

Netflix helaas alleen de eerste drie seizoenen Suits zijn nog niet beschikbaar en zijn er geen officiële verklaringen van de streaming-dienst wanneer de Suits Seizoen 4 en 5 in Suits Netflix aanbod komen. Series vriend zal er immers op Amazon, waar alle afleveringen zijn beschikbaar als Suits streamen te vinden betaald-per-view. Hier zijn de Suits Seizoen 4 en 5 verkrijgbaar bij Amazon Instant Video, maar helaas niet gratis voor Amazon Prime klanten ..

Huidige Suits seizoenen bij Amazon en iTunes

De Suits Seizoen 5 werd uitgebracht op 24 juni 2015 in de Verenigde Staten en zal naar verwachting worden gezien in april 2016 in Duitsland aan de betaal-TV-zender FOX Channel op dinsdag in een dubbele verpakking. Wie wil er niet te wachten op Suits Netflix of, bij voorkeur, de Engels-talige origineel, seizoen vijf streams in het Engels met ondertiteling op Amazon Video, iTunes of Videoload.

map