Fuller Huis op Netflix met nieuwe seizoen van de sitcom

De Amerikaanse sitcom Fuller House on Netflix is erg populair onder de vrienden van geschikte familie tv-serie. Het is de voortzetting van de hit sitcom Full House, dat liep 1987-1995 in de Verenigde Staten op ABC. Meer Fuller House stream hieronder op Netflix!

Fuller House beschikbaar op Netflix sinds 26 februari 2016

De eerste Fuller House Season is beschikbaar op Netflix, gaan goed samen met de Netflix app sinds 26 februari 2016 In het centrum van Fuller House is de volgende generatie van de familie Tanner, en een familie-WG. De twee zussen D.J. Tanner Fuller (Candace Cameron) en Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) wonen samen D.J.s vriend Kimmy Gibbler (Andrea Barber) en hun kinderen samen in een groot huis in San Francisco.

D.J. Fuller's echtgenoot Tommy is onlangs overleden en de dierenarts verhuisde met haar drie zonen Jackson, Max en Tommy, Jr. in het voormalige ouderlijk huis. met dochter Ramona proberen haar Schwester Stephanie en langdurige beste vriend Kimmy om zoveel mogelijk van de weduwe in de opvoeding van drie zonen en het opzetten van een gezamenlijke WG te helpen. Vader Danny (Bob Saget), oom Jesse (John Stamos) en oom Joey (Dave Coulier) zijn er om te helpen en advies pagina.

Fuller House NetflixFuller House on Netflix - voortzetting van de hit sitcom Full House. Bron: Netflix

De Fuller House Seizoen 2 is reeds aangekondigd

De Fuller House Stroom op Netflix is ​​in het eerste seizoen van 13 afleveringen. Het themalied van de serie "Overal waar je kijkt" komt van Carly Rae Jepsen. De vrienden van de tv-serie voorganger Full House zal zeker missen de Olsen twins. In de serie, wordt vermeld dat Michelle Tanner in New York wonen en niet meer leven met haar gezin omwille van hun carrière in de mode-industrie. Op 2 maart 2016, Netflix heeft aangekondigd dat Fuller House vervolg op Netflix en de succesvolle comedy-serie wordt uitgebreid met een Fuller House Seizoen 2

Fuller House Netflix SitcomNetflix breidt de comedy serie over een Fuller House Season 2. Bron: Netflix

Voortzetting van de cult-serie Full House: De meisjes zijn opgegroeid

In Fuller House, het meisje van Full House zijn opgegroeid en hebben kinderen van hun eigen land. D.J. Tanner Fuller is in de nostalgische familie sitcom dierenarts, haar jongere Schwester Stephanie wil contrast opbouwen van een carrière als muzikant. In de eerste afleveringen van de serie bijna alles over het gezinsleven en de drie zonen van Jackson, Max en Tommy. Jackson Fuller is al 13 jaar oud is vooral geïnteresseerd in sport en meisjes en begint om een ​​beetje opstandig. Max is zeven jaar oud en de kamer deelt met zijn oudere broer Jackson, die een bijzonder nauwe band met zijn vader gehad. De baby Tommy Fuller is de jongste zoon, genoemd naar zijn overleden vader.

map