Hart of Dixie Stream: Wanneer er alle vier de seizoenen?

Hart of Dixie Stream: Wanneer er alle vier de seizoenen?

de Hart of Dixie Stroom vertelt over de avonturen van een jonge en ambitieuze New York chirurg in een kleine provinciestad opende een huisartsenpraktijk in het Amerikaanse Zuiden. We laten zien waar Hart of Dixie kan worden gezien online en of de Hart of Dixie stroom kan worden gestreamd via Netflix met de Netflix app of Amazon Prime. Hier nu voor meer informatie over de onderhoudende avonturen van jonge vrouwelijke arts in het Zuiden te leren!

Hart of Dixie Stream: Small town mentaliteit voldoet grote stad airs

Hart of Dixie werd geproduceerd door CBS Television Studios en Warner Bros. Television de Amerikaanse zender The CW. Het richt zich op de ambitieuze chirurg Dr. Zoe Hart (Rachel Bilson), die verhuist naar haar ontslag van New York naar Bluebell in Alabama en heeft om daar te vechten met de onconventionele bewoners en het kleine stadje mentaliteit, vooral met de concurrerende arts Brick Breeland (Tim Matheson). Immers, zijn Zoe de jonge advocaat George Tucker (Scott Porter), die (Jaime King) is de dokter dochter Lemon Breeland een relatie, en de burgemeester Lavon Hayes (Cress Williams) om te helpen.

Hart of Dixie StroomIn het Hart van Dixie streamen verschlägt een New York chirurg in de zuidelijke provincie.

Hart of Dixie Staffel 4 als een reeks finale maart 2015

Het Hart van Dixie Staffel 1 bevat 22 afleveringen en uitgezonden bij de première in de VS door 14 mei 2012 gevolgd door het Hart of Dixie Staffel 2 tot en met mei 2013 het Hart of Dixie Staffel 3 tot en met mei 2014. Het Hart van Dixie Staffel 4 was te wijten aan Rachel Bilson’s zwangerschap ingekort tot 10 afleveringen en liep naar de grote serie finale op 27 maart 2015. Helaas voor de fans Serienschöpferin Leila Gerstein maart 2015 aangekondigd via Twitter, dat dit is om de populaire concluderen tv-series, en dat ze niet Hart of Dixie Staffel 5 zal geven.

Hart of Dixie op de publieke zenders in Duitsland sixx

In Duitsland, ProSiebenSat.1 Media ontving de uitzendrechten en toonde het Hart of Dixie Staffel 1 van 8 april tot 2 september 2013 Sixx en rechtstreeks in verband ook gelijk aan de seizoenen 2 en 3. De Hart of Dixie Seizoen 4 was uit zie 1 februari 2016 in dubbele afleveringen op Sixx.

Hart of Dixie streamen Amazon Video, max kathedralen, iTunes en Videoload

Als je Hart of Dixie gemist op TV, kan het verkrijgen van de tv-serie Hart of Dixie online en streamen. Deze is beschikbaar met alle vier de seizoenen en 76 afleveringen van Amazon Video, max kathedralen, iTunes en video belasting. Eigenaar van een film en serie flat rate Helaas moeten passen: Er zijn geen Hart of Dixie bij Netflix, noch is de populaire tv-serie voor Amazon Prime klanten beschikbaar.

map