De Shannara Chronicles Stream: Waar en wanneer?

de De Shannara Chronicles Stroom is een leuke Amerikaanse fantasy serie waarin opent drie helden, een magische wereld vol elfen, dwergen en trollen om hen te redden van een sinistere bedreiging. We laten zien of The Chronicles Shannara kunnen worden gestreamd Netflix over de Netflix app en Amazon Prime en wanneer de Shannara The Chronicles Seizoen 2 verschijnt. meer informatie hier!

De Shannara Chronicles Stream: Strijd tegen een leger van demonen

Op basis van de tv-serie zijn de Shannara romans van fantasie auteur Terry Brooks, die zich in de ontwikkeling van de serie betrokken was. Het toneel van Shannara Chronicles Seizoen 1 is een post-apocalyptische wereld genaamd "Vierlande", Na de wereld in de "grote oorlogen" werd onbewoonbaar door massavernietigingswapens, de mensheid was het terug naar een middeleeuwse thema wereld zonder grote technologische prestaties en creëerde nieuwe rassen zoals dwergen, kabouters en elfen.

Een hoofdrol in The Shannara Chronicles Seizoen 1 speelt de jonge half-elf Wil Ohmsford, die opgroeide onder de mensen, maar - zonder het te weten - afstammen van Elven koninklijke familie Shannara. Dit verantwoordelijk erfgoed zorgt ervoor dat hij wordt getrokken in het gevecht met grimmige Demon Lord en staat voor de taak om de wereld te redden van een leger van demonen.

De Shannara Chronicles StroomDe Shannara Chronicles streamen met Wil, Amberle en Eretria.

Elfenprinzessin Amberle als hoedster van Ellcrys boom

Bescherming tegen demonen biedt Ellcrys boom, die wordt bewaakt door de elfen van de stad Arborlon generaties. Omdat de boom dreigt te sterven en dus de demonen uit het ostracisme te ontsnappen, zal een gekozen voogd het zaad voor bloed brand. Deze taak kan alleen Elfenprinzessin Amberle Elessedil (Poppy Drayton), kleindochter van de Koning van het elf Eventine over te nemen als de enige overlevende voogd. staat aan haar zijde de machtige Druïde Allanon, die de half-elf Wil Ohmsford (Austin Butler) als de kleinzoon van de legendarische Shea van de Shannara geslacht zijn leerling maakt. Wil heeft drie magische elfen stenen en is in staat om een ​​machtige tovenaar te worden. Echter, zijn eerste de dief Eretria (Ivana Baquero) en haar pleegvader Cephalo doet in de weg.

Nog steeds geen officiële startdatum voor de Shannara The Chronicles Seizoen 2

Na Sonar Entertainment heeft 2012 de tv-rechten voor de Shannara romans verworven, heeft MTV de tv-serie in opdracht 2014 gegeven. Voor de eerste keer dat The Shannara Chronicles Seizoen 1 uitgezonden in de Verenigde Staten van januari tot maart 2016 en MTV aangekondigd als gevolg van het grote succes in april 2016. De Shannara Chronicles Seizoen 2 Tot op heden is er noch een episode lijst nog geen officiële startdatum. De Shannara Chronicles Seizoen 1 is aangetoond dat het in dit land mei 2016 RTL II.

Is er Shannara The Chronicles Netflix en Amazon Prime?

In Duitsland, Amazon was in staat om de rechten veilig te stellen om de tv-serie. Amazon Prime klanten kunnen dan ook verheugd dat de Shannara The Chronicles Stroom is beschikbaar in de film flat rate in de oorspronkelijke taal en in de Duitse nagesynchroniseerde versie. Wie The Shannara Chronicles kijken naar Netflix zal echter teleurgesteld. Immers de onderhoudende fantasie Speaktakel als The Chronicles Shannara Stroom wordt ook nog kosten klaar te zijn met max kathedralen, iTunes en Videoload voor het ophalen.

Wanneer de Shannara The Chronicles Seizoen 2 is op de publieke zenders?

Veel fans af wanneer de Shannara Chronicles Seizoen 2 zal worden getoond in Duitsland. nog steeds geen exacte lanceerdatum werd aangekondigd voor het nieuwe avontuur rond de jonge elf en menselijke krijgers Will, Amberle en Eretria. Industrie-experts verwachten dat de nieuwe afleveringen van The Shannara Chronicles Seizoen 2 zal worden uitgezonden begin 2017 terug op RTL II.

map
Adblock
detector