de Supergirl Stroom gebaseerd op het gelijknamige personage uit DC Comics. De Amerikaanse science fiction-serie geniet momenteel van de superheld fans. We laten zien waar Supergirl online kunnen worden gestreamd en of Supergirl door Netflix app, Amazon Prime en max kathedralen is beschikbaar in de film flat rate. Meer info Nu is de populaire superhelden serie!

Supergirl Stream: Een superhero zorgt order

Supergirl aka Supergirl (Melissa Benoist) dateert evenals haar beroemde neef Superman van de planeet Krypton. Een paar jaar na hem, weet ze de vernietiging van Krypton ontsnappen tijdens en de aarde bereikt. Het wordt opgepikt door een adoptiegezin er op de leeftijd van 13 jaar. Na jaren van het verbergen van hun superheld bevoegdheden, ze ziet zichzelf als een nu 24-jarige gedwongen om hun superkrachten te gebruiken in de dienst van het publiek.

Supergirl StroomSupergirl Stream: Supergirl zorgt voor de openbare orde. Bron: ProSieben

Dubbelleven als assistent en superheld

Vanaf dat moment dat ze een dubbelleven leidt, die zowel als een goede-waardig assistent van het hoofd van het mediabedrijf Cat Grant (Calista Flockhart) en als een superheld, de National City beschermd tegen zoveel buitenaardse en menselijke schurken. Aan haar zijde aan het doen zijn de Hank Henshaw (Martian Manhunter) leidde geheime organisatie Department of Extra-Normal Operations, in de Karas aangenomen zus Alex (Chyler Leigh) actief is en de journalist en fotograaf Jimmy Olsen (Mehcad Brooks).

Wanneer is de Super Girl Season 2 gezien in Duitsland?

In dit land heeft ProSieben de uitzendrechten voor de Super Girl Seizoen 1 beveiligd De superheld serie loopt er sinds 15 maart 2016. Ondertussen, een Supergirl Season 2 is reeds geproduceerd, die niet wordt uitgezonden in de VS op CBS, maar op het kanaal The CW van 10 oktober 2016 voor de eerste keer. In Duitsland zal de Super Girl Seizoen 2 worden verwacht dat het begin van 2017 weer te zien op ProSieben. In de Super Girl Season zal 2 komen ook naar een weerzien met neef Superman.

Inhoudelijke verbindingen tussen de superheld-serie

Supergirl spelen in hetzelfde multiversum als de DC-serie Pijl en The Flash. Tussen de superheld-serie omdat er enkele inhoudelijke koppelingen. Bijvoorbeeld, bezochten Barry Allen uit de serie The Flash in een aflevering National City. Omgekeerd Supergirl wordt kort te zien in een aflevering van The Flash.

Supergirl stroom bij Amazon, max kathedralen, Videoload en iTunes

Zij die de Super Girl Seizoen 1 gemist op de publieke zenders, vraagt ​​zich af waar hij nog steeds online kunnen krijgen om Supergirl stream. Vrijwel alle streaming diensten Supergirl aangeboden, maar helaas slechts een lading en niet binnen een film-Flatrate: superhero vrienden via Amazon Video, max kathedralen, Videoload en iTunes om alle seizoenen en afleveringen kan streamen. Wie op zoek is Supergirl Netflix zal echter worden teleurgesteld: Helaas, de Supergirl stroom is niet beschikbaar op Netflix.