Verander Netflix wachtwoord en het account te beschermen

Het is over het algemeen aan te raden om wachtwoorden te veranderen. Dan moet je een uitzondering niet eens als streaming service. In dit artikel leggen we uit hoe dat te doen Verander Netflix wachtwoord kan en beschermt zijn account tegen ongeautoriseerde toegang.

Verander het wachtwoord kan gebruikt worden zowel in de browser en in de Netflix app of op alle andere apparaten waarop Netflix kan worden gebruikt.

Verander Netflix wachtwoord

ontdekt ongeautoriseerde toegang? Wijzig Netflix wachtwoord nu!

Soms vreemde reilen en zeilen vallen op - zelfs wanneer streaming service. Plotseling wordt er gezegd dat het zou tegelijkertijd te veel apparaten toegankelijk zijn of lijken series en films in de controlelijst, je hebt zeker niet zelf of de co gebruiker gezien.

Wanneer dergelijke inconsistenties optreden elke gebruiker moet nadenken over de verandering Netflix wachtwoord en hun account te beschermen. Immers, het is niet alleen dat iemand krijgt gratis toegang tot de streaming te bieden, maar er zijn ook gevoelige informatie in het Account Overzicht, die niet in de verkeerde handen zou vallen.

Een mogelijke reden voor de ongeautoriseerde toegang mag niet eens zijn oude vrienden of partners. Er zijn ook malafide aanbieders die beloven gratis Netflix en distribueren van de geloofsbrieven gekraakte accounts voor andere gebruikers. Om dit te voorkomen, is er alleen de regelmatige wisseling van de toegang.

kiezen sterk wachtwoord

Om het wachtwoord te vervangen, moet u eerst denken aan een sterke nieuwe wachtwoord. Hier is het motto: hoe langer, hoe beter. En cijfers en speciale tekens of hoofdletters en kleine letters kan geen kwaad. Hier, moet je niet eens een wilde combinatie. Een set, bijvoorbeeld, voorzien van een aantal in tussen, kan een zeer sterk wachtwoord. Zelfs met password managers zoals 1Password Download kan goed werken.

Wijzig Netflix wachtwoord nieuw wachtwoordOm een ​​nieuw wachtwoord toe te kennen, dan heb je de instellingen in het account. (Afbeelding: Screenshot Netflix / Redactie)

Is een nieuw wachtwoord gekozen, gaat u als volgt te werk:

  1. Log in u met uw oude wachtwoord bij Netflix één.
  2. Krijgt de rechterbovenhoek van de accountinstellingen op je profiel. Deze vinden onder "Mijn Account".
  3. U kunt vinden in de buurt van de top tussen de leden en billing "Wachtwoord wijzigen" entry. Klik erop om.
  4. Nu moet u uw huidige wachtwoord en voer de tweemaal nieuwgekozen.
  5. U moet selecteren "Login met het nieuwe wachtwoord op alle apparaten afdwingen" selecteren voordat uw winkels, dus je kunt er zeker van zijn dat slechts één van u, ingehuldigd gebruikerstoegang.
  6. Klik op Opslaan en je hebt je nieuwe wachtwoord in te stellen.

Verander Netflix Wachtwoord Wachtwoord sterkteDenk nu eens een sterke nieuwe wachtwoord en bewaar alles. (Afbeelding: Screenshot Netflix / Redactie)

Als je helemaal wilt aan de veilige kant, kunt u kijken uitloggen ruim van tevoren op alle apparaten. Deze mogelijkheid vindt u in de rekening in de instellingen. Dan kunt u nog steeds uw Netflix-wachtwoord te wijzigen - of dan moet je het doen.

  • Als u op zoek bent naar sterke wachtwoorden, kan hier worden gevonden: Maak een veilig wachtwoord: Top Tips

  • En als u Microsoft Edge gebruikt, kunt u uw wachtwoorden met de Edge password manager browser te veranderen beheren zichzelf.

map