Blind Spot Stream: Bekijk de FBI foto puzzel online!

wanneer Blind Spot Stroom is dat dit wordt een spannende Amerikaanse Crime-serie, waarin een mysterieuze vrouw met vele tatoeages, maar zonder geheugen op de lange zoektocht naar je eigen identiteit. We zeggen of Blind Spot Netflix via de Netflix app of andere video-on-demand diensten kunnen worden gestreamd en wanneer de blinde vlek Seizoen 2 verschijnt. meer informatie hier!

Blind Spot Stream: Wie is de mysterieuze vrouw met geen geheugen?

De focus van blinde vlek is een mysterieuze vrouw (Jaimie Alexander), wiens lichaam is bijna volledig getatoeëerd. Het is te vinden aan het begin naakt op het Times Square in New York in een grote reistas. Aangezien het eerst heeft geen geheugen van zijn eigen verleden, de FBI geen idee wie het is en wat er achter de mysterieuze tatoeages. Een van de namen op haar lichaam wijst op de Fed Kurt Weller (Sullivan Stapleton).

Blind Spot StroomBlind Spot Stream: Een vrouw met geen geheugen, een lichaam vol tatoeages. bron NBC

Binnenkort zal de FBI de conclusie komt dat achter elk van de ingewikkelde tatoeages zet een bepaalde zaak of een misdrijf dat moet worden opgelost, zodat de ware identiteit van de vrouw van Agent Weller "Jane Doe" geroepen om te komen en het oplossen van de puzzel.

Jane Doe is een onderdeel van de FBI onderzoekers teams

Jane krijgt steeds vaker korte flashbacks uit haar verleden. Het is ook gedacht dat ze een lid van een speciale eenheid was na blijkt het echte vechtmachine met bedreigingen. Omdat ze spreekt ook meerdere talen en kan helpen bij het onderzoek, wordt overgebracht naar het deel van de FBI onderzoeker teams.

Blind Spot Seizoen 2 sinds september 2016 NBC

De Blind Spot Seizoen 1 werd voor het eerst uitgezonden op 21 september 2015 de NBC en liep in de VS tot het seizoen finale op 23 mei 2016. Na het succes is al kort gegeven na de productie van een Blind Spot Seizoen 2 bekend is, op zijn beurt, op NBC is te zien beginnend op 14 september 2016

Blind Spot Season 1 op de publieke zenders op Sat.1

De rechten voor de Duitstalige première van de betaal-TV-zender Sat.1 emoties had bevestigd, waar de dode hoek Seizoen 1 loopt sinds 19 juli 2016 In Oostenrijk, de Duitstalige vrij toegankelijke televisie première was op 1 september 2016 ORF eins. Het werd al snel gevolgd door de eerste aflevering van de Blind Spot Seizoen 1 in de Duitse Free-TV van 8 september 2016 Sat.1 en Zwitserland van 7 september 2016 op TV24.

Veel vrienden van de misdaad serie af wanneer de Blind Spot Seizoen 2 ook in dit land zal te zien zijn. Dit zal naar verwachting uiterlijk in september 2017, de zaak verder als het tijdsinterval naar de VS Originalaustrahlung wordt gehandhaafd.

Blind Spot stroom Amazon Video, max kathedralen, iTunes en Videoload

Wie wil Blind Spot online te zien, toegang tot de Blind Spot stroom Amazon Video, max kathedralen, iTunes of Videoload. Daar wordt de blinde vlek Seizoen 1 in de originele Engels versie en de Duitse synchronisatie en blinde vlek kan Seizoen 2 te zien is in het Engels origineel. Blind Spot Netflix is ​​echter helaas momenteel niet beschikbaar.

map