Betere Bel Saul op Netflix: Spin-off naar Breaking Bad

Betere Bel Saul op Netflix is een uitloper van Breaking Bad een van de grote reeks hoogtepunten van het jaar. In Duitsland kun je de vriendelijk en attent advocaat Jimmy voor creatieve en immorele shyster Saul zien Netflix, gaan goed samen met de Netflix-app te veranderen, met het Better Call Saul Staffel 2 is al zichtbaar.

Betere Bel Saul op Netflix: Breaking Bad naartoe Prequelserie

waarschijnlijk de bitterzoete juridische drama Better Call Saul is bekend advocaat James McGill, de Breaking Bad vrienden uit het tweede seizoen. Er de winderige advocaat Walter White om te helpen met twijfelachtige juridische methoden uit de problemen. The Better Call Saul Stroom verteld als een prequel van de carrière van McGill's en het spelen in 2002, zes jaar voordat hij ontmoette Walter White.

Jimmy McGill aka Saul Goodman is een kleine en mislukte advocaat in Albuquerque, die afkomstig is van een gebrek aan geld zich meer en meer in conflict met de wet. In Saul Goodman serie is alles over, vanaf de eerder rechtvaardige Jimmy McGill beruchte shyster Saul Goodman is. Behind You Better Call Saul zijn Vince Gilligan als de auteur van Breaking Bad en Peter Gould, die de figuur van Saul Goodman Breaking Bad ontworpen.

Betere Bel Saul NetflixBetere Bel Saul op Netflix: Het tweede seizoen is nu ook beschikbaar. Bron: Netflix

Betere Bel Saul Staffel 1 en 2 zijn beschikbaar op Netflix

De tv-serie werd voor het eerst benoemd door de Amerikaanse kabelnetwerk AMC als Breaking-Bad-spin-off voor het Better Call Saul Staffel 1 met tien afleveringen en verlengd voor een 13-delige tweede seizoen. De première van de serie vond plaats in februari 2015 als onderdeel van de 65ste Berlinale. The Better Call Saul Seizoen 2 zal de lucht op AMC sinds 15 februari 2016 De eerste twee Better Call Saul seizoenen zijn ook in dit land elk van de volgende dag op Netflix klaar. Vanwege de eerste publicatie van AMC wordt een sequentie wekelijks getoond.

The Better Call Saul stroom kan ook worden verkregen van de Duitse iTunes Store en Amazon Video. De belangrijkste functies van de tv-serie Bob Odenkirk spelen en Jimmy McGill / Saul Goodman, Jonathan Banks als Mike Ehrmantraut, Michael McKean als Dr. Thurber, Patrick Fabian als Hamlin, Rhea Seehorn als Kim en Michael Mando als Nacho.

Betere Bel Saul Staffel 3: De tv-serie komt in de derde ronde

De spin-off naar Breaking Bad gaat naar het Better Call Saul Staffel 2 is nu in de derde ronde, als het Amerikaanse netwerk AMC plannen om de winning streak te verlengen naar een ander seizoen heeft aangekondigd. Ook in het Better Call Saul Staffel 3 Bob Odenkirk zal de hoofdrol spelen. Betere Bel Saul Seizoen 3 zal bestaan ​​uit tien afleveringen en uitgezonden in het 2017 Zeker, zal de nieuwe afleveringen van Better Call Saul Netflix weer te zien zijn. In dit land, kunnen de fans verwachten het Better Call Saul Staffel 3 in februari 2017

Betere Bel Saul Netflix streamenDe spin-off naar Breaking Bad wordt verlengd door het Better Call Saul Staffel 3 Bron: Netflix

De transformatie van de eens sympathieke Jimmy in de meedogenloze advocaat Saul is ook in de nieuwe Better Call Saul Seizoen 3 in het centrum van de gebeurtenissen en inspireert niet alleen de serie junkies die op Saul Goodman-reeks meer dan Breaking Bad kwam. Ondertussen heeft Better Call Saul zich ontwikkeld tot een zelfstandige Netflix succes patronen en serieel formaat, waar het deel uitmaakt van de meest populaire serie.

map