Band of Brothers Stream: Spielbergs meesterwerk online!

Band of Brothers Stream: Spielbergs meesterwerk online!

de Band of Brothers stroom toont een tiendelige tv-productie van de Amerikaanse betaalzender HBO in 2001. Het is gelegen op "Band of Brothers – We waren als broers" een mini-serie gebaseerd op het gelijknamige boek van de historicus Stephen E. Ambrose. We vertellen u waar Band of Brothers kan worden gezien online en of Band of Brothers kan worden gestreamd op Netflix via de Netflix app of andere tv-vaste tarieven. Meer Nu aan het meesterwerk van Stephen Spielberg’s!

Band of Brothers stroom rond de ervaringen van een parachutisten eenheid

Band of Brothers beschrijft op indrukwekkende wijze de wrede en avontuurlijke gebeurtenissen tussen 1942 en 1945 tijdens de Tweede Wereldoorlog vanuit het perspectief van een Amerikaanse soldaat parachutisten eenheid. De soldaten van Easy Company, 2de Bataljon, 506th US Parachute Regiment van de 101st Airborne Division van het Amerikaanse leger op hun landing in Normandië op 6 juni 1944 tot en met de vangst van Hitler "worp" begeleid in Berchtesgaden. Het bijzondere van de Band of Brothers tv-serie is dat de getoonde scènes zijn gebaseerd op de verhalen van echte dagboeken, brieven en interviews van de betrokken veteranen.

Band of Brothers stroomBand of Brothers Stream: Tien-delige serie van Tom Hanks en Steven Spielberg

Boeiende en authentieke geschiedenis les over de Tweede Wereldoorlog

De Band of Brothers stroom is een boeiende geschiedenisles. Oscar-winnaar Tom Hanks en Steven Spielberg waren de producenten van de tien-delige serie over de soldaten van Easy Company. De tv-serie won zes Emmy Awards en werd bekroond met de Golden Globe. De actie begint met de basisopleiding van de soldaten in de VS toont dramatische oorlog taferelen tijdens de landing in Normandië op D-Day en de Slag om de Ardennen en de ontdekking van een concentratiekamp.

De serie eindigt met de verovering van het hoofdkwartier van Hitler en de verblijfplaats van de soldaten in het Oostenrijkse Zell am See tot het einde van de Tweede Wereldoorlog. De afzonderlijke afleveringen voeren een oorspronkelijke opmerkingen van veteranen van Easy Company.

Band of Brothers Soldiers StroomBand of Brothers ontving zes Emmy Awards en werd bekroond met de Golden Globe.

Band of Brothers stroom Amazon Video, max kathedralen, iTunes, Videoload en Sky

First Band of Brothers werd uitgezonden op de Amerikaanse betaalzender HBO. In Duitsland was de betaalzender Premiere de rechten vastgezet voordat de tv-serie eindelijk liep op de publieke zenders op RTL. 2 Wie wil Band of Brothers Online te zien, heeft een brede selectie van video-on-demand diensten: De Mini-Series kunnen worden gestreamd van Amazon Video, max kathedralen, iTunes, Videoload en Sky.

Echter, de ervaringen van Easy Company alleen Sky Ticket (voorheen Sky Online) en Sky Go in een film-en tv flat rate is beschikbaar. Netflix klanten zullen betreuren dat Band of Brothers op Netflix is ​​helaas niet beschikbaar.

map