Netflix Account Generator: Voorzichtigheid oplichter aan het werk!

Bijwerking van 10 januari 2017: Ondertussen andere, bleken volledig vrij kansen in het netwerk om Netflix te komen rekening vaste tarieven, om de service te betalen zonder betaling van een cent voor. Maar zelfs dit werk gebaseerd op het Netflix-account generator. Terwijl hier, moet de gebruiker niet specifiek het downloaden van een hulpmiddel en kan niet malware worden vastgelegd. In plaats daarvan worden online gebruikersgegevens van de gebruikers gewoon op voorwaarde dat de aanbieders verkregen via illegale kanalen. Verbazingwekkend van alles: Deze pagina's zelfs waarschuwen tegen het downloaden van geschikte instrumenten, omdat ze malware als gevolg kon vangen. Vermoedelijk is deze waarschuwing bedoeld om de geloofwaardigheid te vergroten.

Als iemand merkte een dergelijke pagina: De beste rapport direct. Dit zijn een oplichterij. Zelfs als je jezelf eenmaal is niet beschadigd, gebruikers van wie accounts zijn zo gedeeld zonder hun medeweten, moeten vechten met de meeste schade, maar ze betalen met anderen. Daarnaast worden hun gebruikersgegevens vrij circuleren online. En dat kan iedereen overkomen die niet voorzichtig genoeg of valt in de klauwen van fraudeurs. Als je gewoon zich met dergelijke accounts, ook in strijd met de Netflix richtlijnen. En dat is illegaal beurt.

Netflix-account generatorNetflix Account Generator - wat zit erachter? (Foto's: Netflix / Redactie)

Original dd 11 april 2016: Geen vraag: Netflix is ​​populair - maar het kost per maand. Op de webaccount vaste tarieven worden nu geadverteerd, een zogenaamde Netflix-account generator worden gecreëerd. Zo kon men genieten van de streaming service zonder extra kosten. Maar wees voorzichtig! Hier is oplichters! Lees hier wat er achter de aanbiedingen!

Wie de vele films en series hoogtepunten van Netflix - zij het thuis op TV of downloaden van de Netflix-app op het mobiele apparaat - wil gebruik maken van een betaald abonnement is één. Afhankelijk van het pakket zijn verschuldigd per maand. Crooks hebben een manier gevonden om te profiteren van accounts van gebruikers en illegaal doorgeven aan anderen gevonden.

Netflix Account Generator - wat is dat?

Het Amerikaanse softwarebedrijf Symantec staat bekend om zijn enterprise security-oplossingen voor vele jaren. De security onderzoekers hebben het spoor enige tijd geleden een nieuwe bedrieger scam komen. Dit zijn websites die proberen om de gebruiker te verkopen een instrument voor Netflix. De zogenaamde Netflix-account generator zal uitspugen a lifetime onbeperkt draadloos rekeningen naar verluidt. Een echte zilveren kogel!

De cursus is niet gratis, maar voor wat ze kunnen, dan is heel goedkoop, maar: voor een eenmalige prijs van rond de $ 30, het instrument moet op wil accounts te genereren. Klinkt als een verleidelijk aanbod, omdat het bespaart de gebruiker de maandelijkse vergoeding - voor altijd.

Fraudeurs werken op bestaande accounts

Niet alleen dat degenen die willen de generator te gebruiken, ga dan naar de andere kant van de wet. De tool genereert geen nieuwe accounts - het maakt gebruik van bestaande. Dit betekent dat gebruikers die goed hun abonnement te betalen zal worden aangeboord en benut!

Netflix Account Generator VoorzichtigheidDit account generatoren boren in de Netflix-account van andere gebruikers!

Hoe ze de gegevens te krijgen?

Om de Netflix Account Generator kan zijn werk goed opgevoede doen, de fraudeurs moeten eerst, natuurlijk, de gegevens van Netflix leden. Dit krijgen ze, volgens Symantec van dubieuze aanbiedingen en promoties. Dus de gebruikers worden aangeboden programma's of applicaties van Netflix die niet echt zijn. Als u deze nep-tools te downloaden om Trojan krijgt in het huis, dat de accountgegevens van de gebruiker te grijpen. Een andere benadering is om berichten namens Netflix te sturen. Ook hier is voorzichtigheid geboden. In de e-mails bijlagen of links worden geïntegreerd, die ook toegang krijgen tot de accounts.

Onze tip:

  • downloaden van software die niet zonder enige twijfel van Netflix komt.
  • klik op alle links in e-mails of open eventuele bijlagen.
  • Wie onzeker is, geeft de voorkeur aan dat er weer contact zelfs Netflix en uitgecheckt wat er gaande is.

Generator grijpt in Netflix pakketten

Dat een dergelijke Netflix-account generator zelf geen nieuwe accounts te genereren, wordt het al snel duidelijk. Dus de boeven raden de aankoop van de generator die de gebruiker de toegang tot de rekeningen niet zou moeten veranderen. Waarom? Dus dat de "echte" wiens rekening wordt aangetikt gebruikers, geen vermoeden trekt.Opvallend zou zijn alsof nieuwe profielen plotseling verschijnen in uw eigen rekening. Wie merkte iets of andere afwijkingen in Netflix moet:

  1. Verwijder de nieuwe profielen en
  2. direct het wachtwoord te wijzigen.
map