De X-Stream: Het verkrijgen van de cult-serie online?

de De X-stream met de sinistere gevallen is de FBI is populair bij de Mystery fans grote populariteit. De Amerikaanse tv-serie over de mysterieuze X-Files en het duo Scully en Mulder werd voor het eerst uitgezonden in negen seizoenen met een totaal van 202 afleveringen 1993-2002 en werd bekroond met de X-Files Seizoen 10 met nog eens zes afleveringen een spannende vervolg. We uitwijzen of er X-Files op Netflix via Netflix app en te wachten staat: een X-Files Seizoen 11e meer informatie hier!

De X-stream als een intelligente mix van science fiction en mysterie

The X-Files stream gestuurd combineert elementen van science fiction, mysterie en fantasie. De onderzoekers duo van FBI-agenten Dana Scully en Fox Mulder wordt geconfronteerd met de taak om mysterieuze gevallen waarin de werken volgens wetenschappelijke methoden arts Scully is ervan overtuigd eerste bit van de ideeën en samenzwering Mulder gelooft in het bestaan ​​van buitenaardse wezens en UFO's te onderzoeken.

The X-Files onder meer gevallen waarin paranormale fenomenen een belangrijke rol, die niet kan worden verklaard door een louter wetenschappelijke benadering spelen. De spannende en onderhoudende tv-serie beschrijft ook een samenzwering van machtige politici en vreemdeling met geheime medische experimenten ontworpen om een ​​invasie van buitenaardse wezens te ondersteunen. Mulder en Scully proberen om dit complot bloot te leggen en openbaar te maken.

De X-streamDe X-Stream: X-Files Seizoen 10 met zes afleveringen zo spannend vervolg.

The X-Files Seizoen 10 opnieuw met David Duchovny en Gillian Anderson in de hoofdrollen

De negen X-Files seizoenen die zijn ontstaan ​​tot 2002, bieden veel opwinding en een groot deel van zelfspot en werd daarmee echte cult-serie onder de junkies, niet in het minst vanwege de controversiële persoonlijke relatie tussen de twee FBI-agenten. Daarom is de fans verheugden zich ten zeerste dat de tv-serie eindelijk in 2016 werd hervat met de zes-episode The X-Files Seizoen 10

The X-Files Seizoen 10 werd aanvankelijk opgevat als een onafhankelijke televisie miniseries en aangekondigd. De hoofdrolspeler David Duchovny en Gillian Anderson zijn ook met behulp van dit als maker van de serie Chris Carter. The X-Files Seizoen 10 het eerst werd uitgezonden op 24 januari 2016 van Fox. De rechten op de Duitse première op de publieke zenders in februari 2016 bevestigd in Duitsland ProSieben, ORF in Oostenrijk en Zwitserland een 3+.

The X-Files nieuwe afleveringen: geruchten van een X-Files Seizoen 11

Wachtte de Wet voortgezet X vrienden een persconferentie de zender FOX mei 2016 dat een nieuwe X-Files Seizoen 11 gesuggereerd, op zijn beurt, zal aan boord van alle belangrijke actoren. De officiële bevestiging is nog in behandeling, maar, volgens de industrie Geflüsterer de nieuwe Mystery afleveringen met de droom paar Scully en Mulder begin van het jaar 2018 zal worden gezien.

Er is de X-Files stream Netflix, Amazon Prime, max kathedralen en Sky?

Wie wil zien X-Files Online, gebruikt de X-Files stream om opnieuw terug te zien van de oude afleveringen. Amazon Prime klanten kunnen toegang krijgen tot een deel van de X-Files seizoenen in de film flat rate. Zelfs met de flat rate Sky biedt op dit moment ten minste negen X-Files seizoenen. Maxdome en iTunes fans zullen ook iets te vinden, maar alleen met de kosten. Vrienden van Dana Scully en Fox Mulder zal echter teleurgesteld dat de X-Files is niet beschikbaar op Netflix.

map