Je vraagt ​​je af hoe je een Clear Netflix profiel kan? We zullen je vertellen wat je moet doen je het schoonmaken van de rekening. hier meer lezen!

verwijdert een Netflix profiel is vrij vast te stellen

Eigenlijk is het heel handig dat Netflix - kunt maximaal vier profielen - afhankelijk van het abonnement model. Zo kunt u de rekening te kijken met de familie of zelfs als Netflix niet van het uiterlijk, te delen met vrienden.

maar soms iemand stijgt, maar proberen. En dan wil je het profiel zou kunnen gaan of gewoon niet meer gebruikt. Om voor dit profiel verschijnt niet meer in de Netflix-app op het bureaublad op de rekening, moet u deze verwijderen. Dit is maar gelukkig heel vast.

Clear Netflix App ProfielU kunt een profiel vanuit de app te verwijderen. (Foto: screenshots Editor)

verwijdert profielen op de app

Als u al gebruik van Netflix met een smartphone of tablet, gaat u als volgt te werk:

  1. Hiermee opent u de Netflix-app en log je een.
  2. U vindt een overzicht van alle profielen vinden - in totaal zijn de tot vijf, want er is een extra Kids-profiel.
  3. Rechtsboven vindt u een potloodje vinden. Tik op dit punt.
  4. Nu u kunt selecteren om het account te verwijderen.
  5. In het volgende scherm vindt u een kleine rekening overzicht. Hieronder is de verklaring "Profiel verwijderen". Uw getypt en bevestigt de pop-up, het profiel verdwijnt in Nirvana.

Tip: Mocht u al aangemeld je jezelf terug te vinden op app lancering op uw belangrijkste profiel. Dan moet je eerst bellen met de profilering rooster door het intikken van je linksboven in het menu-pictogram (drie horizontale lijnen), en naast je profielnaam, het symbool met de twee linker en rechter pijlen wijzerplaten. Dan draag je verder met stap 2.

Clear Netflix profiel browserMaar de browser doet het (Afbeelding: Screenshot Editor).

Instellingen wijzigen: via de browser

Kijk uw Netflix via de browser, is uw voordeur als volgt uit:

  1. Meld u aan u een netflix.com/de. Ook hier vindt u het profiel enquête nu vinden. Onder de profielen, is er een knop genaamd profielen beheren. Klik erop om.
  2. nu een potlood pictogram op elke foto. Het profiel dat u wilt verwijderen klikken op uw.
  3. In het profiel wijzigen U kunt nu de volgende leeftijdsbeperkingen & Co op de onderstaande knop verwijderen profiel. Klik erop en je het profiel aan de hand bevestigd.

Netflix verwijderen profiel Profielen beherenGemakkelijk te overzicht beheren van de profielen en er klik op Verwijderen. (Afbeelding: Screenshot Editor)

Nogmaals, als je al bent aangemeld, hoeft u alleen herinneren aan het profiel enquête. Dit maakt uw browser door te klikken in de rechterbovenhoek van je profielfoto. Daar vindt u alle profielen en het item te vinden profielen beheren. Vermogen wijs 2 op.

Maar je kunt over het profiel beheren masker niet alleen een Netflix Profiel verwijderen, maar hier slaat u creëert ook nieuwe profielen - als je nog ruimte op de rekening.