Gebruikers die hun eigen aandeel Netflix Account wil je af te vragen of dat wel legaal. We duidelijk over wat is toegestaan ​​en wat niet. Vanaf hier en dan gebruik maken van Netflix optimaal!

In termen van de serie streaming Netflix is ​​het punt nummer een voor veel gebruikers. Dit heeft waarschijnlijk vooral te wijten aan de brede waaier van diensten. De gebruiker kan ook genieten van haar programma's op verschillende apparaten - met de Netflix-app te downloaden op het mobiele apparaat via het platform op de PC of smart tv. Maar dat is eigenlijk hetzelfde moment? En zo ja - kunt u kijken naar de rekening gewoon met vrienden & aandeel familie?

aandeel Netflix Accountdelen Netflix-account - kunt u betekenen?

Netflix-account delen: Afhankelijk van het abonnement model

Technisch gezien is het delen van zijn eigen rekening met andere mensen is geen probleem. Echter, het abonnement model is niet geheel irrelevant. Dus het model beslist over hoeveel apparaten de service tegelijk kunnen worden gebruikt. Aan de volgende voorwaarden moet worden beschouwd in de modellen:

  • (1) basismodel: Het is met 7,99 euro per maand het goedkoopste model, maar is ook zeer beperkt. Dus je kunt alleen streamen op een apparaat, het parallelle gebruik van een tweede apparaat is niet mogelijk.
  • (2) Standaard model: maandelijks voor 9,99 euro dit abonnement kunt u twee apparaten tegelijk te gebruiken.
  • (3) Premium model: Hier zelfs vier apparaten stroom tegelijkertijd wordt toegestaan. De hele zaak kost 11,99 euro.

Netflix-account inschrijving op aandelenTechnisch gezien is het abonnement model is cruciaal

Dus wie wil zijn Netflix-account ofwel nodig delen van de standaard of premium-abonnement het technisch helemaal toe te staan.

Juridische situatie: Is het delen Netflix toegestaan?

De meer spannende vraag is of het vervolgd kunnen worden of zo moet een blokkering van de rekening te vrezen.Netflix nu niet per se zet de grote trommel met de slogan "Je kunt je de streams te delen". Echter, geen sluizen of andere straffen zijn bekend. Daarnaast wordt de streaming-dienst uiteengezet in de gebruiksvoorwaarden als volgt:

"Als je je Netflix-account met vrienden of familie te delen, kan het zijn dat ze gebruiken het ook net op het moment dat u wilt bekijken Netflix. Het aantal gebruikers dat kan streamen op hetzelfde moment is afhankelijk van uw Netflix-abonnement. "Change abonnement" op de pagina kunt u de limiet voor uw account, en andere opties te bekijken. "

Dat gezegd hebbende, Netflix lijkt niet erg te vinden dat de gebruikers delen hun Netflix-account.

gebruik maken van een account op verschillende locaties

Echter, een vraag blijft: Is het goed voor Netflix als ze gedeeld worden met vrienden of familieleden die niet in hetzelfde huishouden wonen? Deze vraag is helaas nergens echt behandeld in de bepalingen van het platform.

De enige informatie die kan worden gevonden: Netflix wil zorgvuldig om te gaan met het gebruik ervan gegevens, zodat misbruik kan worden geëlimineerd. Een specifiek verbod op het delen met vrienden en familie met wie niet de financial close, kan niet verklaren.

De christelijke Solmecke advocaat die op grote schaal heeft gemeld om internet kwesties te spreken, verklaarde dat de onderdelen bewegen in een grijs gebied. Een duidelijke verbod, evenals een vergunning ontbreekt. Eén ding is echter vastgelegd in de Voorwaarden: Netflix mag alleen worden gebruikt in prive - dat dit ook geldt voor het geval wanneer u wilt zijn Netflix-account te delen.