The Sopranos Stream: alle 6 seizoenen online te zien!

wanneer The Sopranos Stroom alles draait om het verhaal van een Italiaans-Amerikaanse familie maffia in New Jersey. We laten zien dat de tv-reeks over de Netflix app, of een andere film-flat rate beschikbaar is en waar sprake is van te zien met alle zes seizoenen de Sopranos online. Meer over de bekroonde Mafia serie hieronder!

The Sopranos Stream: maffiabaas in therapie

De Amerikaanse tv-serie liep in de VS 1999-2007 op HBO en werd overladen met talrijke onderscheidingen, waaronder 21 Emmy's en vijf Golden Globes. Starring de even opvliegende zo charmant maffiabaas Tony Soprano (James Gandolfini), die lijdt aan ernstige psychische instabiliteit en depressie en wordt daarom veroordeeld door de huisarts Dr. psycholoog Jennifer Melfi (Lorraine Bracco) bezoek. Ze ontleed in de psychoanalytische sessies de innerlijke werking van de maffia hoofd van vakkundig.

The Sopranos StroomThe Sopranos Stream: Award-winnende verhaal van een familie Mafia (Foto: HBO / Redactie)

Professionele en persoonlijke stress te maken de peetvader te creëren

Tony Soprano is zwaar overbelast met zijn eigen familie, ligt ook in de clinch met zijn vrouw Carmela (Edie Falco) en heeft een aantal problemen met zijn kinderen Meadow (Jamie-Lynn Sigler) en Anthony Junior (Robert Her). Maar als leider van de familie van de georganiseerde misdaad komt hij met zijn ondergeschikten Paulie (Tony Sirico), Silvio (Steve Van Zandt), Christopher (Michael Imperioli) en kut (Vincent Pastore) onder toenemende druk, waardoor hij waardevolle psychoanalyse tot nadenken geleidelijk en al snel niet veel meer over van het vervormde beeld van de glamoureuze Mafia peetvader.

The Sopranos Seizoen 6 met de grote reeks finale

Veel elementen van de Sopranos verwijzen naar klassieke mafia films als ' "de peetvader" en "Goodfellas", In Duitsland, The Sopranos Season 1 tot 3 hoewel aanvankelijk liep van 2000 ZDF, met matig succes. Het vervolg van september 2004 over de betaal-TV-zender Premiere met de seizoenen 4 tot en met 6. Een totaal van 86 afleveringen werden geproduceerd in zes seizoenen. De grote finale met The Sopranos Seizoen 6 werd gezien in juni 2007 op de Amerikaanse zender HBO en in Duitsland op Premiere tot februari 2008.

Sopranos streamen op Sky ticket met alle zes seizoenen

Wie wil weer te zien de populaire en zeer geprezen door de critici Mafia serie wederom bereikt voor The Sopranos Stream, die beschikbaar zijn met max kathedralen is, Amazon Video, iTunes en Videoload. Als je ticket Sky en Sky Go geboekt, kan de Sopranos online te bekijken met alle 86 afleveringen in the Sky film flat rate. Alleen Netflix klanten moeten passen: Helaas, Netflix, de Sopranos zijn niet in de film te bieden.

map