Blocks Netflix VPN-gebruikers? handle lock nu

Sinds januari, Netflix leidt een uitwerking van een Geoblockade van - in dit land de eerste sluizen Gibt's. We laten zien welke Netflix VPN Gereedschappen, gebruikers kunnen de sluizen te omzeilen. op stroom nu!

Of het nu op TV, PC of mobiele apparaat naar de Netflix app te downloaden - voor series junkies Netflix is ​​de eerste keuze. Zelfs als we in dit land eigenlijk genieten van een vrij smalle marge, terwijl als je kijkt naar het programma in de Verenigde Staten.

Netflix VPNNetflix: VPN gereedschappen zijn nog niet overal verboden

Netflix VPN Lock: Tot nu toe, sporadische

Waar Netflix heeft zelf erg geïnteresseerd om het aanbod te verenigen en hebben bijvoorbeeld in Duitsland de serie seizoen start. Helaas, de content providers bieden kruis. En net die ook verantwoordelijk voor dat Netflix meer actie tegen VPN gereedschappen of DNS-oplossingen.

Eerder dit jaar, Netflix had al aangekondigd deze sloten: Nadat het is in Australië is uitgevoerd, zijn er in februari nu ook berichten over blokkades in dit land. Twitter en diverse fora aan gebruikers die toegang werd ontzegd melden. Echter, Netflix niet lijken om de dekking te treden tegen de gebruiker. Ze streven ernaar om waarschijnlijk net op het punt om zowel de partners en de gebruikers te voldoen - immers, kon je niet schrikken van beide.

omzeilen VPN sloten: Deze tools helpen

althans nog niet, maar niet alles - zoals reeds vermeld, Netflix VPN afscherminstrumenten. Een van de eerste diensten die zij heeft genomen is ZenMate, zoals sommige gebruikers melden. Zeg, waardoor het mogelijk is om alleen de Duitse bieden de streaming portal. Maar geen paniek, er zijn tal van andere diensten die als alternatief kan de gebruiker kan gebruiken.

Getflix en uFlix omzeilen VPN lock

Deze twee instrumenten hebben al aangekondigd dat ze niet kunnen worden geslagen door de barrières en ze zijn om grip te krijgen. Beide tools zijn Australische deals die zijn echter onderhevig aan een toeslag. Als je wilt, maar kan in ieder geval een keer om de 14 dagen proefperiode te genieten. In het bijzonder maakt uFlix toegang tot alle regionale diensten van Netflix.

Netflix VPN HolaHola genieten van alle Amerikaanse serie over Netflix

Gratis VPN client: Hola

Een ander alternatief, op dit moment ook nog steeds een van de niet-geblokkeerde Netflix VPN gereedschappen Hola. De klant is beschikbaar voor zowel de browser als een app. Hier kunt u de rest, de Hola App te downloaden.

Wie wil Hola gebruiken voor de browser, kan de download tussen verschillende opties te kiezen, onder andere, of u wilt de P2P-optie te gebruiken of niet. Na de installatie wordt het pictogram van Hola in de browser weergegeven. Dit wordt geopend door te klikken op: De gebruiker kan vervolgens het land dat voor de gek houden bij het gebruik van Netflix als locatie. De Verenigde Staten heeft zich in ieder geval, want het aanbod is het meest uitgebreid. Het land kan schakelen op elk gewenst moment kan Hola ook uitgeschakeld worden als nodig is.

map