Netflix streaming Chromecast: Het is zo makkelijk!

Wie Netflix Chromecast wilt gebruiken, leren hieronder hoe de Chromecast werkt opgericht op Netflix, welke technische eisen die nodig zijn en wat dient te worden nageleefd. meer informatie nu!

Netflix Chromecast: We werken?

De video-on-demand provider Netflix voor gebruik met Google Chromecast, is een van de slimste en meest comfortabele streaming opties. Filmliefhebbers kunnen serie en blockbuster natuurlijk via andere apparaten, zoals smartphones en tablets, maar ook game consoles en computers ontvangen, maar Netflix Chromecast combinatie biedt een aantal grote voordelen. Vooral de eenvoudige bediening van het programma via de Netflix app uit de smartphone biedt een geweldige comfort in samenwerking met Google's set-top box.

Netflix Chromecastgebruik maken van Netflix met Chromecast: Wij laten u zien hoe het werkt! (Foto: Netflix / Redactie)

Chromecast ingesteld voor gebruik met Netflix

Wie wil het chroom cast Netflix team gebruiken voor streaming, de kleine ronde set-top box met een HDMI-aansluiting om hun eigen TV verbindt en streams Netflix via WiFi. Smartphone en Chromecast moet ingelogd zijn streaming op hetzelfde draadloze netwerk. De gietvorm Chrome wordt selectief verbonden met de voedingseenheid of rechtstreeks aangesloten op de USB-poort van de TV. Daarna selecteert de gebruiker de ene HDMI poort als de ingangsbron of TV afhankelijk van welke van de Chromecast.

Wie gebruikt de Chromecast eerste keer, de installatie van de Chromecast-app genaamd Google Startpagina. Dit neemt de desbetreffende Chromecast en presenteert een code in de app en op televisie, bijvoorbeeld, "Chromecast9256", Dit wordt geselecteerd en de verbinding loopt via een andere code. Ten slotte is de gebruiker verbinding maakt met zijn wachtwoord voor het draadloze streaming box met het internet. Chromecast is nu klaar voor Netflix!

Start de Netflix streaming op het icoon cast

De gebruiker start vanuit het comfort van uw bank tv op hun smartphone of tablet de Netflix-app en logt in zijn rekening. Nu selecteert hij de gewenste film of voorstelling en kranen op het pictogram cast. Dit is een vierkant pictogram met radio logo in de hoek, die kan worden gezien in elke videostream. Hiermee wordt de film balken op uw televisie wanneer de gebruiker zijn eigen Chromecast-apparaat selecteert uit de lijst.

Netflix Chromecast werkt met de volgende apparaten:

  • iPhone, iPad en iPod met iOS 7.0.
  • Smartphones en tablets met Android 4.1
  • Chrome-browser op Windows, Mac, Chromebook PCs

Wat de film vriend voor Netflix vereist Chromecast Ultra?

Chromecast streaming films en series van Netflix op 1080p. Van een Internet snelheid van ten minste vijf megabits per seconde tracks worden gestreamd naar de HD-pictogram in hoge resolutie. Zelfs scherper de Netflix Chromecast ervaring met Chromecast Ultra is. Er films en series van Netflix in 4K. Wat nodig is, is een snelheid van ten minste 25 megabits per seconde. De titels worden gestreamd met een pictogram UltraHD in UltraHD resolutie.

Netflix Chromecast in Ultra-HD, de film vriend moet ook een tv die compatibel is met Netflix streaming in Ultra-HD en heeft een HDMI-aansluiting die HDCP 2.2 of hoger, evenals de Netflix Premium-abonnement voor 11 ondersteunt 99 € abonnement. Alleen dit maakt streaming in Ultra-HD-kwaliteit. Bovendien moet de streaming kwaliteit worden ingesteld op Hoog of Auto. Netflix via Chromecast ondersteunt ook ondertiteling en andere taal soundtracks en 5.1 surround sound.

Voor meer tips en informatie over Netflix & Chromecast:

  • Stel Google Chromecast: Vind het!
  • Netflix-abonnement te veranderen en te delen met vrienden: Vind het!
  • Wat moet bemoeien met Netflix?
  • Netflix: Hoeveel apparaten kunt u gebruik maken voor streaming?
map