Revenge Stream: Alle vier de seizoenen te zien online!

de Revenge stroom met vier seizoenen en 89 afleveringen van de meest populaire tv-serie. We laten zien waar er Revenge online en ook uitwijzen of Revenge is beschikbaar op Netflix via de Netflix-app. meer informatie hier - zelfs als er een Revenge Seizoen 5 zal zijn!

Revenge Stream: Op de vendetta in de wereld van de rijken

In de VS drama serie Revenge Amanda Clarke (Emily VanCamp) geeft onder de naam Emily Thorne terug naar de plaats van hun jeugd, in het luxueuze leven in de Hamptons, de verleidelijke wereld van de meest exclusieve samenleving van New York. Echter, Amanda wil noch een luxe noch een verfijnde leven, maar wil wraak op de mensen die ooit het leven van haar vader en haar familie geluk geruïneerd. Victoria (Madeleine Stowe) en Conrad Grayson (Henry Czerny) gaven haar vader voor een misdaad lading, die zij zelf begaan. Dit betekende dat Amanda aka Emily eindigde als een kind in een verpleeghuis en haar vader werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf wegens vermeende witwassen van geld voor een terroristische groep.

Revenge stroomRevenge Stream: Amanda neemt wraak voor haar verwoeste jeugd. Bron: VOX

Ze zoekt wraak op de mannen achter het complot om haar vader en zal worden ondersteund door de ondernemer Nolan Ross (Gabriel Mann) ondersteund. Voor haar wraak, huurt ze een strandhuis in de buurt van het pand Grayson. Ze krijgt op die manier bij beetje informatie over het verleden van haar vader en de mensen die betrokken waren bij de samenzwering.

Revenge Seizoen 4 in het Duits Free-TV op VOX

The Revenge Seizoen 1 uitgezonden op het Amerikaanse netwerk ABC voor het eerst in september 2011 en werd verlengd voor nog een seizoen te wijten aan het grote publiek succes. In 2012 werd de Wraak Seizoen 2 al uitgevoerd en het volgende jaar de Revenge Seizoen 3. De grote finale was het Revenge Seizoen 4 van 28 september 2014 en 10 mei 2015 ABC. In Duitsland, RTL Group verzekerd van de uitzendrechten en de Wraak Seizoen 1 liep van juni tot augustus 2013 Double Feature. The Revenge Seizoen 3 werd gezien in VOX in juli 2015 en op 8 juni 2016 eindelijk begonnen met Revenge Seizoen 4 op de publieke zenders.

Revenge stroom Amazon Video, max kathedralen, iTunes en Videoload

Wie wil Revenge online te zien, maakt gebruik van de Revenge stroom in de video-on-demand providers Amazon Video, max kathedralen, iTunes en video belasting. Helaas, de Revenge stream is momenteel niet beschikbaar binnen een film vast tarief, dus Serienjunkies te bereiken in de kassa om Amanda's wraak te ervaren: Revenge Noch Netflix of Amazon Prime beschikbaar.

Is er een Revenge Seizoen 5?

Veel Revenge vrienden vragen zich af of de Revenge Seizoen 4 echt vertegenwoordigt de sluiting van de tv-serie, of dat er een vervolg met een Revenge Seizoen 5 zal zijn Aan het einde van Revenge Seizoen 4 valt Victoria de wraak campagne voor slachtoffers. Amanda vindt ook dat haar vader is waarschijnlijk nog in leven. Een Revenge Seizoen 5 zou dus heel zinvol zijn om de verhaallijnen blijven. Echter, de tv-zender ABC verklaarde tot grote ergernis van de fans die de serie is zeker te stellen en niet een vervolg zal meer van een Revenge Seizoen 5 hebben

map