Speel geld om af te drukken

Speel geld om af te drukken

Wie een Play money Download zoekopdrachten vindt het bij de Bundesbank. Dit is officieel gepubliceerd voor scholen en onderwijsinstellingen spelen geld om af te drukken.

Speelgeld downloaden in PDF-formaat: Het berekenen geld en geld te spelen om af te drukken

Het PDF-bestand met de naam "Mijn Euro games en geld van de rekening" bevat acht pagina’s van een groot aantal van afdrukbare munten en bankbiljetten. Hieruit blijkt duidelijk kinderen en jongeren die eurobankbiljetten en de euro en cent munten daar. De PDF speelgeld templates bieden ook de mogelijkheid van het drukken van de eurobiljetten en euromunten, om te leren om te spelen en te verwachten.

Play money DownloadSpeel geld Download met materiaal om te leren, te spelen en rekenen (Afbeelding: Screenshot Editor)

Extra werkbladen en Euro-posters in PDF-formaat

de "Mijn Euro games en geld van de rekening" extra werkbladen in pdf-formaat beschikbaar zijn. De collectie werkbladen bestaat uit 16 pagina’s en behandelt de volgende onderwerpen: Uiterlijk van de eurobiljetten en -munten, de waarde van de eurobiljetten en -munten, de eurolanden en de Bundesbank. Onder andere, de kinderen zijn de bankbiljetten en munten te schilderen met de juiste kleuren, geld of winkelen veranderen met de euro.

De Bundesbank heeft ook een chic poster getiteld "De euro en de eurolanden" klaar om het kind te voldoen presenteert het ontwerp van de euromunten van alle eurolanden, de eurobiljetten en een kaart van de landen van het eurogebied.

Speel geld Download PosterPosters met de M├╝nzmotiven alle eurolanden en de eurobankbiljetten (Afbeelding: Screenshot Editor)

Het berekenen geld en speelgeld voor het afdrukken van Travelmaus.de

Een andere berekening van geld en speel geld voor afdrukken vanuit Travelmaus.de, met inbegrip van EX-euro met vijf exotische eurobiljetten, die kan worden aangevuld door de gebruiker op de PC met korte teksten. De Euro krat for Kids bevat een PDF-bestand met acht euro beelden die kunnen worden voorzien van hun eigen voorwaarden. Ook biedt het spel geld providers euro kaarsen euro stempels en Euro-Minions in PDF-formaat om te spelen en rekenen.

Speel geld Download PDF euro rekeningenPDF-eurobiljetten uit Travelmaus.de (Afbeelding: Screenshot Editor)

Printable euro biljetten met tal van grote ontwerpen

Vier andere printbare PDF euro rekeningen collecties zijn voorzien van poppetjes, concepten, de ogen en enten. Er zijn ook comic euro, crack-euro-biljetten en eurobiljetten met rits. Vooral leuk zijn de 24 Smilie Euro rekeningen met termen als Thank voucher of felicitatie.

Alle PDF collecties van de eurobankbiljetten worden vrijgegeven voor thuisgebruik door de auteurs in PDF-formaat gratis te downloaden. Meer over het algemeen onderwijs is er beschikbaar om te downloaden in onze veelzijdige database.

map