Vermogen Teacher DeLuxe Europees rijbewijs

Vermogen Teacher DeLuxe Europees rijbewijs

Wanneer Vermogen Teacher is een handig programma voor te bereiden op het rijexamen. Op basis van de officiële lijst van vragen, zodat de Power-Teacher DeLuxe Europa rijdt Download met effectieve methoden en vragen leren. Daarnaast heeft het programma praktische hulp om angst te testen in zijn bagage.

Perfecte voorbereiding met de Power Teacher DeLuxe Europees rijbewijs Download

Als het rijexamen snel nadert, stijgt de druk aan de leerling. Voor velen is het testen situatie zelf dat het zweet brengt. Maar nog steeds de kosten worden toegevoegd, die geen kleinigheid zijn uitsluitend voor het testen. Een tweede start sindsdien enorm gekwetst. Om perfect voor te bereiden op het rijexamen, heeft het bedrijf zich ontwikkeld admigro een uiterst effectieve training pakket. Met de Power-Leraar DeLuxe Europees rijbewijs Download de juiste methoden, functies en onderwerpen voor leerling-bestuurders komen op de computer.

Vermogen Teacher DeLuxe Europees rijbewijs Download

Hier, het leerprogramma heeft twee doelstellingenAan de ene kant, zullen de gebruikers door middel van oefeningen en idealiter voorbereide queries van zijn staat van kennis voor de examenvragen zijn. Ten tweede zal de software tevens een einde aan de vaak groter probleem – de faalangst. Voor dit doel heeft het rijbewijs leermiddel Hypnose voor ontspanning aan boord.

Individuele leerstrategieën met Power Teacher DeLuxe Europees rijbewijs

Zoals je zou verwachten van andere software voor effectief leren en onderwijs, de drijvende kracht Teacher brengt het ideale trainingstoestel voor de leerling. Niet voor niets, het programma ontving in 2005 de prijs zeer goed uit een rijschool magazine. Hier, de coach houdt strikt aan de officiële vragenlijst die eind juni 2006-update was. Zodat elke student leren kunnen maken want het is het meest effectief voor hem daar de testtoestand. Dit kan in verband worden gebracht met maximaal 13 testen routines. Op deze manier, elke zet zijn persoonlijke lesmethoden samen. De vragen ook aan de officieel onderzoek papers, die ook worden gebruikt in het officiële onderzoek. alle De resultaten van de tests zijn voor grafische voorstelling en dus weer te geven duidelijk de stand van de kennis van de student.

Vermogen Teacher DeLuxe Europees rijbewijs Download evaluatie

De learning software houdt rekening met bovendien alle rijbewijscategorieën – met inbegrip van de geïntroduceerde 2005 S-Klasse. Dit is het rijbewijs driewielige motorfietsen en vierwielige kleine voertuigen zoals quads, driewieler en micro auto. De klasse S zijn gebaseerd op de bepaalde soort voertuigen 45 km / h. Echter, het rijden eigenaren licentie automatisch rijden S-Klasse.

Software voor het leren brengt ook ontspanning door middel van hypnose

In aanvulling op de veelzijdige leertechnieken en vragenlijsten downloaden Power Leraar DeLuxe Europees rijbewijs heeft nog een ander belangrijk element: de hypnose-sessie. Hier, het gereedschap is gebaseerd op een belangrijk feit. Omdat vallen vaak leerling niet te wijten aan gebrek aan kennis, maar als gevolg van grote faalangst door het rijexamen. Aangezien het programma wil houden. Met de ingebouwde hypnosezittingen leerling-bestuurders moeten leren omgaan met hun angst en om te ontspannen. Dus als je altijd doet al gek van te voren en gestrest, kan Draai tussen klassen met hypnose en kalmeren. Tool pauken en ontspannen in de voorkant van het rijexamen De learning software is de ideale voorbereiding voor de rijschool examen. De interface is zeer duidelijk en eenvoudig in het ontwerp, zodat echt iedereen ermee om te gaan. De enige domper: de Demo-versie is hypnose niet helaas inbegrepen.

Beperkingen of Power Teacher DeLuxe Europees rijbewijs

De demo versie is beperkt in vergelijking met de volledige versie op de volgende punten:

  1. 1&# 46; Het kan alleen worden geleerd met een leerling
  2. 2&# 46; Het kan alleen worden geleerd voor de klasse B-rijbewijs. (Over 100 Voorbeeld Vragen)
  3. 3&# 46; De versoepeling hypnose is niet geïntegreerd.
map