fase 6

fase 6

met de Fase 6 Download verbetering van vreemde talen leren hun vaardigheden. Volgens de fabrikant, is het raadzaam om Duitslands grootste woordenschat trainer met meer dan een miljoen gebruikers en docenten in meer dan 4.000 scholen.

Fase 6 Download: Professionele woordenlijst voor studenten

Fase 6 biedt geschikte educatieve inhoud aan schoolboeken van alle grote uitgevers. De software maakt gebruik van een eigen zwembad vragen rug of gevoed door de gebruiker met de inhoud. De woordenschat trainer is verkrijgbaar in verschillende versies.

  • phase-6 classic: ontworpen voor alle schoolboeken en alle talen
  • phase-6 Ciach: taaltrainer app Engels met intelligente feedback
  • phase-6 high5: Woordenschat trainer om het Engels op de basisschool
  • phase-6 Hallo: Woordenschat App voor kinderen zonder kennis van het Duits

Fase 6 Download

Woordenschat met een hoog rendement leren

Door integratie van beeld en geluid om hun leren efficiƫntie te verhogen. Met behulp van verschillende pedagogische technieken de coach ondersteunt de gebruiker in de toe-eigening van de stof. Allereerst zog van "voorraad" het leren geheugen op, na een aantal fasen stollen van de kennis. Een statistieken geven informatie over de voortgang van de leerprestaties. Woordenschat mag niet meer met bogey fase zesde zijn Dankzij wetenschappelijk bewezen methoden de tutorial student ondersteuning op de weg naar succes. Fase 6 is niet alleen geschikt voor studenten. Ook bedrijven gebruiken het voor de opleiding van hun werknemers.

Fase 6 Download Woordenschat

map