Verspreid het teken

Verspreid het teken

de Spreid het teken te downloaden maakt net zo een woordenboek als een leren steun voor gebarentaal nuttig. Met behulp van de gratis web app geïnteresseerd termen in een totaal van 16 talen te vinden.

Spreid het teken download als een leren steun voor gebarentaal

Dit betreffen met name Zweeds, Brits Engels, Amerikaans Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Russisch, Ests, Litouws, IJslands, Lets, Pools, Tsjechisch, Japans en Turks. Getypt om het zoeken patroon in de zoektocht naar Spreid het teken, dat vindt verschijnt binnen enkele ogenblikken, die ook verwante termen worden vermeld. Daarnaast is er een bar met land vlaggen geeft aan waar de ondersteunde gebarentalen, de term voor het bellen beschikbaar is.

Na klikken op de gewenste vlag Verdeel het teken weergegeven in de vorm van een video, zoals de term in kwestie in de juiste taal wordt vertaald. Althans gedeeltelijk, zijn ook audio-bestanden klaar om te spelen, waardoor de uitspraak van vreemde talen te verduidelijken. Ten slotte verklaart Spreid het teken, de gebarentaal van het alfabet uitvoering van de respectieve talen.

Spreid het teken te downloaden

map