De spreadsheet taak generator creëert Oefening platen voor de lagere en middelbare school. Ouders met schoolgaande kinderen kennen het probleem: De taken in de wiskunde boeken voor leerlingen van de basisschool zijn vaak onvoldoende. Ofwel zijn ze ook te licht voor de beste studenten van een klasse of te moeilijk voor de zwakkere. Hier het werkblad generator wordt gebruikt en zorgt voor voldoende voorraden in de oefeningen.

Spreadsheet Taak Generator download: wiskunde helper voor leerlingen van de basisschool

Het werkblad generator voor de basisschool genereert automatisch hele bladeren vol computertaken, naar keuze met oplossingen of als vector graphics voor het klembord dat de gebruiker snel en gemakkelijk past in andere documenten. De taken kunnen dit doen volgens de spreadsheet taak generator downloaden instellen zoals u wenst en te beperken. Op deze manier kunt u selectief de praktijk bijzonder moeilijk berekening stappen, bijvoorbeeld bij het hergroeperen, met de kinderen en altijd voldoende geschikt voedingsmateriaal voorhanden.

Spreadsheet Task Generator downloaden

Keuze van de berekeningsmethode, het aantal bereik en wildcards

De Oefening Generator maakt Werkbladen om alle elementaire rekenkundige bewerkingen. In het hoofdvenster, de vrije zoomable spreadsheet juist om ze te zien zoals het later zal worden afgedrukt. Handling is eenvoudig. Eerst moet de gebruiker bepaalt het type taak. Er is een keuze van de berekeningsmethode, het aantal bereik, wildcards, hergroeperen en nog veel meer. Een totaal van meer dan 100 opties beschikbaar om de oefeningen precies aan hun eigen behoeften en de Leren en prestatieniveau van elk kind aan te passen.

bewerk werkbladen in Word of OpenOffice

Na het ontwerpen van de lay-out van het werkblad kunnen worden afgedrukt of om specifiek herwerken in een tekstverwerker, zoals Microsoft Word 2013 of OpenOffice gekopieerd naar het klembord. de gegenereerde Spreadsheets kunnen worden opgeslagen en opnieuw geopend op elk gewenst moment. Ze worden opgeslagen met de bestandsextensie RBL. Omdat de Windows Verkenner ze toekent aan het programma, klikt u op een werkblad om opgeslagen spreadsheets door te dubbelklikken bellen in Windows Verkenner gemakkelijk.

Zoomfactor kan worden ingesteld

De actiebalk is de Selectie bepalen van de zoomfactor. Dit laat uiteraard alleen de weergave op het scherm, om de uitvoer naar de printer. Een andere knop in de werkbalk wordt gebruikt om het type taak te definiëren. met "nieuwe taken" handhaven soort taak en de lay-out creëert alleen nieuwe taken. Naarmate er meer knoppen in de actiebalk "Kopieer naar het klembord" en "afdruk" beschikbare symbolen en voor het openen en opslaan van een rekenblad.

Spreadsheet Task Generator downloaden werkbladen

Gebruik speciale taken met overgangen

zijn bijna bij het kiezen van de aard van de taak tal van instellingen klaar. terwijl, tientallen en honderden worden afgekort als E, Z en H. IG verwijst naar een hergroepering, zodat een afrekening in de komende tientallen van de tijd, die vaak veroorzaakt bijzondere moeilijkheden dyscalculie kinderen. Met de matrix aan de rechterkant de gebruiker definieert de mogelijke combinaties operand. Zo wordt vastgesteld dat uitsluitend taken vorm ZE + E (bijvoorbeeld 34 + 8), HE + E (bijvoorbeeld 205 + 9) (425 + 34, bijvoorbeeld) optreedt en HZE + ZE. Indien vinkje "evenals" is ingesteld, wordt ook de bijbehorende uitwisseling taken (TA) van de partij, dus in onze voorbeelden E + ZE, E + HE, ZE + HZE. of Tientallen en honderden overgangen zijn met het of moet worden vermeden, kan ook worden uitgerust met een muisklik.

brengen tafel van vermenigvuldiging rijen inbegrip van de uitwisseling van taken op papier

Vermenigvuldiging en deling tussen Vermenigvuldigingstafel rijen producten met grote factoren, factoren in intervallen gekozen en speciale producten. Daarnaast kunt u worden beperkt tot taken waarbij zowel de eerste als de tweede factor kleiner is dan de 10e na de Spreadsheet Task Generator downloaden geen installatie van het programma nodig. Zo kan het programma worden genomen op een USB-stick in een mobiele praktijk run.

Spreadsheet Task Generator downloaden basics

Maak een gerichte individuele oefening vellen De spreadsheet opgavengenerator aangemoedigd hardwerkende studenten om, in aanvulling op de wiskundige vaardigheden te oefenen. De freeware biedt een snelle en gemakkelijke Taken klaar om de huidige stand van de kennis van de studenten overeenkomen, maar niet in het leerboek.