Het rijexamen bereidt leerling online op het theorie-examen voor. De Web App biedt bijbehorende vragenlijsten samen voor zowel tweewielers en de licentie van de auto.

Drijf Test te downloaden voor leerling-bestuurders

Voor welke categorieën licenties dat u wilt kunnen worden getest, de drijvende kandidaat selecteert de rijbewijs-test voor de start van de query. Om de rijbewijs-test downloaden te selecteren zijn de klassen A, A1, A2, B, AM en de vergunning van de bromfiets bestuurder. Vervolgens klikt u gewoon op de boog en het creëren van virtuele tests kan beginnen. Hier vragen rijbewijs-test van zowel de basis- en aanvullende vragen. In termen van uiterlijk, presenteerde de online accountants naar het voorbeeld van de papierachtige vellen van de rijschool.

Drijf Test Download

Drijf Test als een goede voorbereiding op het theoretisch examen

Als u hebt geklikt door de examens, de Fahrnovize ervaringen overtuigend of hij is voorbij - of niet. In de evaluatie, het correct beantwoordt de vragen zijn in het groen en de verkeerde antwoorden in het rood afgezet. Klik op elke vraag van de gecontroleerde beginnende bestuurders, wat zou de antwoorden van de juiste zijn geweest. Het kan dan een aanvullende test of kies een andere licentie klasse.

Drijf Test Download evaluatie

Het theorie-examen kan tussentijds worden geannuleerd

Individuele vragen, kan de gebruiker weglaten. Hij klikt u op Vorige vraag Volgende vraag of bestelling via de 30 nummers van het rijbewijs testen 'glijden'. Het theorie-examen kan ook worden geannuleerd op elk gewenst moment te vroeg. Een klik op de evaluatie van de resultaten tot nu toe in dit geval te zien.

Verschillende proefvellen voor elke categorie rijbewijs

Toch moet de leerling niet verbaasd zijn als de onbeantwoorde vragen zullen worden geteld in de score scherm in een voortijdige beëindiging als een fout. Voor elke categorie rijbewijs zijn verschillende testen bladen, elk met 30 vragen beschikbaar, zodat u verschillende opties om hun eigen theoretische kennis en praktijk te overwegen. Andere programma's voor het nieuwe stuurprogramma's beschikbaar zijn in onze software catalogus.

Drijf Test Rijbewijs Download

simuleren theorie-examen voor gratis Met de gratis licentie-test leerling simuleren een theoretisch examen snel en gemakkelijk. Het is een uitstekende manier om de toestand van je kennis te controleren, om zo te beslissen of de aanvraag voor het theorie-examen is al bruikbaar of dat sommige opleiding en leren blijft geboden. Zelfs degenen die lange jaren over de begeerde "doek" heeft, heeft de Drijf Test Download een leuke test bij de hand, de mate waarin de meest verloren gewaande rijschool kennis is nog steeds aanwezig.