Official Product Guide voor Windows 8

Het product handleiding voor Windows 8 en Windows RT, introduceerde Microsoft op tijd voor de officiële release van de definitieve versie van Windows 8 is beschikbaar. de gratis Boekje in PDF-formaat, legt de nieuwe functies van de achtste generatie van Windows, waarin het deze keer is meer bekend op tegels als op het venster.

Officiële Windows 8 Handboek beschikbaar in PDF

Microsoft beperkt in Windows 8 Manual en de iets afgeslankte RT tablet variant wezenlijke en is een vrij compact overzicht van nieuwe kansen en functies. In meer dan 50 levendig geïllustreerde pagina's een aantal handige tips en opmerkingen over het nieuwe besturingssysteem te lezen. Onder andere de gebruiker leert alles over de Windows 8-interface en de basis Windows-instellingen. Andere belangrijke kwesties zijn de gebruikers en gegevens, het werken met applicaties en de nieuwe sneltoetsen.

Windows 8 Manual

De achtste generatie van Windows is beschikbaar sinds oktober 2012

De Windows 8 Manual is niet alleen een nuttige eerste blik in het besturingssysteem voor input en transferpassagiers, het is om lekker 8 maken boven alles Windows. De achtste versie van het besturingssysteem zal worden uitgebracht als de opvolger van Windows 7 op 26 oktober 2012 en is sindsdien geoogst niet alleen positieve reactie. De achtste generatie van Windows berust niet langer uitsluitend op de traditionele desktop applicaties, maar meer op apps die verwijst naar de gebruiker via de Windows Store. Windows RT is zelfs volledig beperkt tot de Modern UI apps. The Win 8 Huis gegroepeerd toepassingen en apps in tegels die vrij kunnen aanpassen en distribueren. Het hoogtepunt van de Modern UI-interface is de comfortabele bediening met touchscreen. Zeer aangenaam zijn de versnelde opstartproces en verbeteringen in Windows Explorer en Taakbeheer.

Windows 8 Manual Inhoud

Goede gids voor de operatie zonder al te veel details

De handleiding voor Windows 8 en Windows RT biedt een uitstekende gids voor de werking van het nieuwe besturingssysteem. Aldus kan de gebruiker het best in de werking en functies opgenomen. De Windows 8 Manual informatief, zonder overweldigend de beginner te veel met technische termen en details. Het bevat ook veel levendige foto's, die ook de basiswerking en het omgaan met apps te verduidelijken, zoals de uitwisseling van gegevens met andere Windows 8-apparaten.

Extra handleiding van het product speciaal voor bedrijven

Om de PDF-handleidingen gebruiker lezen zal een PDF-reader zoals Adobe Reader of Foxit Reader nodig. In aanvulling op de 58-pagina officiële gids voor Windows 8 en Windows RT is nog steeds een speciale 17-pagina's tellende handleiding voor bedrijven beschikbaar. Dit is voornamelijk bezig met kwesties die in bedrijven en ondernemingen van grote betekenis. De onderwerpen variëren van industrie-specifieke apps, veranderende werkomgeving en tips om de klus te gaan naar bijzondere veiligheidskenmerken en verbeteringen in beheersbaarheid en virtualisatie.

Windows 8 Handmatige registratie

Uitstekende inzicht in Windows 8 De Win 8 Product Guide geeft een levendig, beknopt overzicht van het besturingssysteem van Microsoft. Degenen die willen om vertrouwd te raken met de nieuwe mogelijkheden te worden, heeft dus een informatief en gratis gids bij de hand. Natuurlijk kan de handleiding niet meer dan een eerste glimp van het besturingssysteem van Microsoft Nummero 8. De functies en mogelijkheden zijn er slechts in het algemeen beschreven, zonder al te veel in detail te zijn.

map