De vogel app! 2023

De vogel app!

de Vogels bepalen App is de perfecte metgezel voor vogelaars en -observer. Volgens de fabrikant de vrije vogelen app om de titel "De vogel app!" ervoor te zorgen dat de gebruikers in de natuur te houden voor nieuwe vogelsoorten uit. De vogel app helpt – ook zonder voorkennis – om de verschillende types van gevederde vrienden te bepalen, omdat de binnenlandse zangvogels, eenden en reigers.

Vogels bepalen app voor nieuwsgierige vogelaars en inheemse vogels

De vogels bepalen App biedt gebruikers een duidelijke en gemakkelijk te gebruiken manier van het verzamelen van eigen waarnemingen van de lokale vogelsoorten. Natuurlijk, terwijl hun eigen waarnemingen, foto’s van vogels en een nauwkeurige indicatie van Sichtungsortes must. In het hoofdmenu is een foto van de oester visser te zien en de volgende vier items: bepalen vogelsoorten tonen soortenlijst en waarnemingen Kaart tonen.

Vogels bepalen AppVogels bepaald app met foto’s van 200 vogelsoorten en 136 vogelzang (Foto: Dörte Krüger)

Onder de verschillende soorten vogels zijn vastbesloten app onder meer de volgende informatie:

  • Foto’s (luchtfoto’s, mannen, vrouwen, winterkleed, broedkleed)
  • onderscheidende kenmerken
  • afmeting
  • verspreiding
  • eten
  • voortplanting

Laat de eigen observaties als een lijst en op een kaart

De soort lijst geeft een overzicht van zo’n 200 vogelsoorten in alfabetische volgorde. Voor elke soort gedetailleerde informatie over de grootte van de vogel en de bijzondere kenmerken te verspreiden, voeding, voortplanting en systematiek. Voor de meeste soorten vogels, kan zelfs de stem af te spelen.

  3D Driving School Europe

Wie wil om hun eigen waarnemingen te houden, gebruikt het commentaar veld en geeft de datum, tijd en locatie van de waarneming op. Een vogel foto kan worden geïntegreerd via de camera of galerij. De eigen vogelobservaties worden geregistreerd en weergegeven als een lijst of op een kaart:

Feature filters voor habitat, grootte, verenkleed kleur en vorm

is bijzonder comfortabel in de app Vogels bepalen de functie van de bepaling van de binnenlandse soorten. Na het aanraken van habitat, grootte, kleur van het verenkleed en de vorm van alle mogelijke soorten worden gepresenteerd in een overzicht. Met deze functie filtert de mogelijke soorten vogels, zelfs onervaren gebruikers kunnen de waargenomen vogel met een paar stappen te bepalen.

Vogels bepalen App feature filtersZelfs onervaren gebruikers kunnen de waargenomen vogel met de karakteristieke filters te bepalen. (Foto: Dörte Krüger)

Praktisch is de mogelijkheid om gelijkende soorten vergelijken dan direct een functie. Andere software in de natuurwetenschappen als gratis download is beschikbaar in onze bibliotheek.

map