Homeopathie Repertory

de Homeopathie Repertory Download is een zeer uitgebreide gids speciaal voor liefhebbers en supporters van de natuurlijke geneeskunde. Het repertoire omvat meer dan 200 gedetailleerde beschrijvingen van homeopathische producten, een lijst van bijna 600 indicatoren en speciale gebieden zoals repertoires voor kinderen, vrouwen of eerste hulp.

Natuurgeneeskunde verwijzing in Homeopathie Repertory Download

Reference zijn inherent groot boekdeel, die zich over duizenden pagina's en vaak ook verdeeld in verschillende volumes. Of het nu gaat, geschiedenis geneeskunde, wiskunde of de politiek - om het zoeken naar specifieke definities of problemen te vergemakkelijken, dit gebied is verplaatst naar de digitale wereld. Voor alle afdelingen en functionele gebieden om een ​​breed scala aan gratis software encyclopedie en referentie ontwikkeld. Dit hier downloaden Homeopathie Repertory is een speciaal ontworpen op het gebied van natuurlijke geneeskunde naslagwerk. Het brengt in een zeer gestructureerde manier met diepgaande kennis en informatie over homeopathische middelen en hun toepassingen, die ook gemakkelijk toegankelijk is voor de gebruiker zonder omslachtige zoeken zijn.

Homeopathie Repertory Download

Lexicon software voor homeopathie zonder installatie

Het bestand van Repertoriumsoftware is minder dan twee MB groot, waardoor het downloaden is zeer snel gedaan. Het programma kan gebruikt worden op Windows XP, Vista, 7 en 8. Fig. Je hebt ook om door te klikken geen installatie, de naslagwerk te gebruiken. Klik gewoon op het gedownloade bestand en zoek naar homeopathische middelen kan beginnen. Dit Homeopathie Repertory download is een demoversie waarin de inhoud zijn ernstig beperkt. De beschrijvingen alleen opgaan naar de letter "C". Echter, men kan een goede eerste indruk te krijgen.

veel inhoud & snelle zoektocht op Homeopathie Repertory

De homeopathische naslagwerk bevat meer dan 200 beschrijvingen van natuurlijke geneeskunde hulpbronnen, met informatie over de lichamelijke en psychische klachten, de belangrijkste indicaties, procedures, enz. Bovendien zijn veel van de verklaringen met foto's geïllustreerd.

Homeopathie Repertory Download Beschrijving

Voor het midden-discovery zijn er verschillende benaderingen of manieren. De snelste manier om naar het gewenste gemiddelde over de full-text search of met behulp van de indicaties te krijgen. Bijna 600 indicaties, elk met passende middelen voorstellen in het naslagwerk. Een tweede optie is om het zoeken te starten door het beperken van het assortiment. Dus het programma heeft verschillende vakgebieden, die geselecteerd kunnen worden met één klik gemarkeerd. Deze gebieden omvatten eerste hulp, kinderen, vrouwen en psyche en ziel, met een bereik van vrouwen is nieuw.

Homeopathie Repertory Download Vrouwen

Speciale functies in het repertoire

Benadrukt moet worden dat de Repertorization is verbeterd met de huidige versie. Laten we zeggen, neem de gebruiker in staat om snel en effectief om de gevraagde remedies. Daarnaast links naar de zoektermen zijn beschikbaar. De tool heeft ook een zeer bruikbare vragenlijst met 167 vragen. Dit kan worden gedaan, uitgeprint en meegenomen naar de arts. De rechter geschiedenis is het gebruik van de antwoorden voor de arts veel gemakkelijker.

Beperkingen van Homeopathie Repertory

Het aantal van drugs en indicaties is beperkt.

map