RF Spectrum Analyzer 1Hz tot 9.4GHz

RF Spectrum Analyzer 1Hz tot 9.4GHz

Als spectrum analyser of spectrum analyzer in de elektrische metingen meters voor het vastleggen en weergeven van signalen in het frequentiedomein genoemd. Deze worden onder andere op het gebied van elektrische circuit ontwerp en hoogfrequentietechniek. Vooral populair en handig zijn Aaronia Spectran spectrum analysers met HF, LF en EMC metingen. Voor de Spectran eenheden, de fabrikant biedt verschillende Spectrum Analyzer Downloads om, onder andere, een MCS real-time spectrum analyzer software en firmware-updates voor de apparaten.

Spectrum Analyzer downloaden: software voor elektrische instrumenten

Vermeldenswaard zijn het compacte ontwerp en de hoge gevoeligheid van de instrumenten. De Aaronia Spectrumanalysatoren worden gebruikt voor het lokaliseren interferentiebronnen en de oorzaken, de frequentie en de signaalsterkte te bepalen en te meten en te evalueren complexe beperkingen. De fabrikant levert om de apparaten regelmatig firmware-updates en een speciale MCS real-time spectrum analyzer software, die draait onder Windows.

Spectrum Analyzer Download

Ideaal voor mobiel gebruik

Het spectrum analyzers zijn bijzonder geschikt voor toepassingen in de elektronica, bij mobiliteit en draagbaarheid vereist. welke inrichting in laboratoria, universiteiten en ook hobby elektronica ingenieurs op het gebied van mobiele communicatie zoals installatie, service en veldsterktemetingen worden gebruikt met een bedrijfstijd van maximaal 9 uur Aaronia Spectrum Analyzer speciaal voor mobiel gebruik.

Gratis PC analyse software voor MCS Spectrum Analyzer

Heel nuttig, de gratis PC-analysesoftware MCS die gelijktijdig kunnen worden gebruikt voor het Spectrum Analyzer draait. De gegevens worden weergegeven in real time. Er is dus geen tijdverschil tussen het signaal analyse en weergave op het scherm. Verschillende Spectran units kunnen gelijktijdig worden gebruikt op één en dezelfde pc en de gegevens worden weergegeven. Ook bruikbaar zijn de real-time afstandsbedieningfunctie met Spectran spectrum analysers via de geïntegreerde USB-poort en onbeperkt aantal limiet displays zoals een weergave van grenslijnen en -Balkenanzeigen.

Opslag van persoonlijke Sessions

Vermeldenswaardig zijn ook de undo-functie, een kanaal en provider indicator, de mogelijkheid om op maat gemaakte skins en kleurinstellingen, evenals de rapportage en opname functie. Veelzijdige triggerfuncties en een onbeperkt aantal markers zijn beschikbaar, evenals diverse standpunten, zoals spectrum, waterval, histogram en beperkingen. Wie zou permanent vasthouden aan de PC de gegevens gebruikt de opslag van persoonlijke sessies. Belangrijkste kenmerken en Functies van de Spectran eenheden:

  • Frequentiebereik van 1Hz tot 9.4GHz
  • Gevoeligheid tot -170dBm (1 Hz)
  • Low meetonzekerheid
  • Dankzij het lichte gewicht
  • Datalogger voor opslag van meetgegevens
  • Gratis Analyse Software voor Windows
  • Beperk berekening volgens ICNIRP, DIN / VDE 0848
  • Interne voorversterker, piekvermogen meter
  • Statisch magnetisch veldsensor

Spectrum Analyzer Download Meters

perfect gebruik Spectrum Analyzer en gelezen Eigenaars van Aaronia Spectrumanalysatoren hebben de MCS Spectrum Analyzer Download de juiste Windows-programma bij de hand om de toegang tot het apparaat perfect te hebben en kan lezen. Ook handig zijn de firmware-updates van de Spectran serie met de Spectrum Analyzer altijd op technisch niveau te houden.

map