book2 Engels - Duits

book2 Engels – Duits

book2 Engels – Duits aanbiedingen 100 gesproken lessen in mp3. In deze oefeningen worden de freeware biedt de leerling met een basiswoordenschat, zoals gebruikelijk is in het dagelijks leven Engels sprekende landen.

book2 Engels – Duits Download: Engels leren via audio-cursus

De lerende principe van book2 Engels – Duits op basis van de Luisteren, herhaling en memoriseren van woorden en zinnen vorgesprochenen. Hier, de woordenschat trainer heeft betrekking op de woordenschat van het Common European Framework niveau A1 en A2 en er zijn geen grammaticale vaardigheden zijn vereist. Zo is de MP3-collectie is zowel geschikt voor studenten en volwassenen die willen al opfrissen bestaande taalvaardigheden.

book2 Engels - Duits Download

Audio trainers zijn gratis voor privégebruik

de serie book2 downloaden totaal meer dan 50 golfbanen zoals audiobestanden in MP3-formaat voor beginners en gevorderden. De audio-trainer zijn beschikbaar voor thuis gebruik en voor openbare scholen zonder registratie gratis. Er zijn cursussen om de veel gebruikte Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Chinees, Russisch en Arabisch beschikbaar, wordt zelden gesproken talen zoals het Zweeds, Deens, Nederlands, Afrikaans, Sloveens of Slowaaks. Het doel van het project is volgens het Goethe-Verlag, om het leren van vreemde talen aan te moedigen en begrip tussen mensen van verschillende culturen te vergroten.

Alledaagse situaties op vakantie, tijdens het winkelen of in het hotel

In de 100 lessen van book2 de gebruiker leert korte, vaak gebruikte zinnen uit het hoofd, de om een ​​vreemde taal te spreken in het dagelijks leven of een vakantie zonder fouten. Alles draait rond alledaagse situaties, zoals winkelen, hotel of restaurant, snel en gemakkelijk, de gebruiker is dus de belangrijkste zinnen en uitdrukkingen van een vreemde taal, van small talk krijgen om de weg naar de gesprekken tijdens het winkelen weet, bij de dokter en op de bank. Het grote voordeel van audio-lessen is dat je op de weg, kan leren, bijvoorbeeld tijdens het joggen of tijdens het autorijden.

book2 Engels - lessen Duits Download

Professionele native speakers in book2 Duits – Engels op het werk

De 100 sequenties van audio book2 Engels – Duits Download een lengte van ongeveer 2-3 minuten. Les 1 wordt eerst aan de mensen en de bijbehorende persoonlijk voornaamwoord "ik". "je". "we". "zij" etc. alsmede basiswoorden zoals "het kind". "de man". "de vrouw" en "de familie", hele zinnen worden dan samengevoegd als deze "Ik ben hier." of "Mijn familie is hier.", alle Woorden en zinnen zijn voor het eerst in het Duits en dan lezen in het Engels, de laatste terug van een mannenstem, gevolgd door de stem van een vrouw. De twee luidsprekers articuleren de woorden en zinnen die zeer professioneel en geaccentueerd, zodat men kan veronderstellen dat ze Engels spreken. Extra programma’s voor het leren van vreemde talen is ook te vinden in onze software aanbieden.

Beperkingen van book2 Engels – Duits

Gratis voor privé-gebruik en voor de openbare scholen.

map